KU FOOD i pressen
-
BLOXHUB: BUILDING WITH LIVING CELLS: ALLIANCES BETWEEN FOOD & ARCHITECTURE
-
Kræsenhed hos voksne i Go' morgen Danmark
-
TjekDet: Populært opslag glorificerer fejlagtigt lokalt oksekød i sammenligning med supermarkedets oksekød
-
Midtjyllands Avis: Enormt potentiale - »Havets bacon« kan være med til at redde verden
-
SCIENCE Report.dk: Markante aktører etablerer netværk med fokus på særligt forskningsområde
-
Dansk Kemi: Citrat i calcium biomineralisering
-
Altinget debat: Vi skal bruge naturens egne opdagelser til at løse menneskelige problemer
-
Politiken: Vores børn får alt for meget sukker. Det skal der laves om på
-
FødevareWatch: Restprodukter fra fiskeopdræt kan blive til tang og nyt eksporteventyr
-
Magasinet helse.dk: Gennembrud - Tarmvira kan hjælpe overvægtige og for tidligt fødte
-
Samvirke: Kræsen? Mød Noah, der primært spiste spegepølse og pasta som barn, og nu spiser det meste fra menukortet
-
Min By Aalborg: Babyer i Aalborg har ukendte vira i deres maven
-
Weekendavisen: Europæernes genfundne fiskesauce
-
I Form: Sådan bliver din morgenkaffe endnu sundere
-
Den Offentlige.dk: Danske forskere - Kaffe med mælk kan have denne effekt på kroppen
-
Altinget: Politikerne vil have danskerne til at spise flere bælgfrugter. Nyt studie viser, at der er lang vej igen
-
Altinget: Forskningsråd - Vi har brug for langsigtede stabile rammer, ikke endnu en reform
-
TV2 Lorry: Ekspert: Sådan kommer vi til at omfavne alternativer til kød
-
DR P3: Tarmbakterier og vægttab
-
Elektronikfokus.dk: Teknologisk topmøde 2022 - Genvej til Danmarks politiske omstilling
-
B.T.: Efter prisstigninger: Danskerne dropper kødet
-
Landbrugsavisen: Lidt færre unge vil læse fødevarevidenskab på KU
-
Fødevarefokus: Din næste "ost" kan være lavet af gule ærter
-
Kemifokus: Nu breder hylden...
-
FødevareFokus: Mangel på viden om grundsmag vanskeliggør omstilling til bæredygtig kost
-
Altinget debat: Mere plantemad kræver bredt samarbejde fra rødder til butiksreoler
-
Ingeniøren: Hvorfor fjerner opvaskemaskinen ikke alle rester?
-
I Form: Er det rigtigt, at rabarber kan være giftige?
-
FødevareFokus: Samarbejde om fremtidens fødevarer
-
KemiFokus.dk: Dennis Sandris Nielsen fra KU fik SCIENCE's formidlingspris
-
Videnskab.dk: Kan man blive afhængig af brus, og er det sundhedsskadeligt?
-
FødevareWatch: Universiteter og virksomheder går sammen for at skabe fremtidens fødevarer
-
Ingeniøren: Spørg Fagfolket: Hvad kan jeg fryse ned igen efter optøning?
-
B.T.: Forskere advarer mod ny sundhedskrise: 'Vi er kommet til at fjerne nogle af de gode bakterier'
-
Uniavisen: Forskning med røntgenstråler skal få os til at spise grønnere og sundere
-
Fredericia Avisen: Ny robot hjælper mejerister med at lave havarti og danbo i Fredericia
-
Mælkeritidende: Ny forskning følger calciums påvirkning af ostningen
-
Aktuel Naturvidenskab: Tang kan bidrage til grønne løsninger
-
KlimaFokus: Røntgenstråler afslører madens dybe hemmeligheder
-
SyFy Wire: X-rays probe food at a molecular level to make future snacks even more tasty
-
Effektivt Landbrug: Plantekost skal gøres mere velsmagende med røntgenstråler
-
Videnskab.dk: Ny »milepæl« inden for fusionsenergi, og røntgenteknologi skal forbedre fødevarer
-
I Form: Kom til middag i 2032 - Det kommer vi til at spise i fremtiden
-
Ingeniøren: Nyt røntgenapparat på KU Food undersøger plantebøffen under stegningen
-
sn.dk: Matchmaking hos Helix Lab
-
TV2 Lorry: Netflix for mad - Nu kan skræddersyede kostpyramider være på vej
-
Videnskab.dk: Madkemi - derfor føles foie gras så lækkert i munden
-
Ældre Sagen: Duften af hindbær og vanilje
-
JyllandsPosten: Opdrætslaks smager bedst, men kun, når vi ikke ved, hvad vi spiser
-
Videnskab.dk: Nyt studie: Danmark i top-10 over dødsfald på grund af kød
-
Landbrugsavisen: Nyt forskningsprojekt vil udforske planternes egen metode til at frigøre frøproteiner
-
DR: Flere danskere spiser mindre kød - men andre europæiske lande er bedre til at skrue ned
-
FødevareWatch: Danskere sakker bagud på det europæiske marked for plantebaseret kost
-
Effektivt Landbrug: KU-forsker vil finde planteproteinets fulde potentiale
-
FødevareFokus: Børn elsker fisk, men forældrene gider ikke servere det
-
Kost.dk: Fermenteringen er nøglen til at droppe kødet
-
Mælkeritidende: Arla-manager udnævnt til adjungeret lektor hos KU FOOD
-
Samvirke: Spørg om mad
-
TV2/Bornholm: KU, DTU og Novozymes undersøger bornholmsk produkt
-
Samvirke: Gule ærter skal erstatte det røde kød
-
Dr.dk: I Finland brygger de lækker kaffe - som aldrig har været i nærheden af en kaffebønne
-
Dansk Kemi: Fem veje til en bæredygtig fremtid
-
Mælkeritidende: Mejeriingeniørerne fik storslået dag med 100-års jubilæum
-
FORBES: Fermentation Could Close The Gap For Food Waste Management And Plant-Based Alternatives Design
-
Weekendavisen: Mere kødfuld end kød
-
ScienceNews.dk: Ny fødevarekategori skal skabe et reelt alternativ til kød
-
Maskinbladet: Flere unge har fødevarevidenskab som første prioritet
-
Effektivt Landbrug: Flere unge prioriterer fødevarevidenskab
-
Folketidende: Nyt studie: Dette mad har ældre sværere ved at dufte
-
DR.dk: 'Føj!' Teruro chokerede danskerne med sin rå fisk
-
Altinget: Forskningsråd: Udflytning af universitetsuddannelser kan true Danmarks internationale konkurrenceevne
-
Dansk Kemi: Plantebaserede fødevarer - en fremtid med uløste udfordringer
-
Videnskab.dk: Hvad ville du kalde "kultiveret kød"?
-
Politiken: Ole G. Mouritsen om de nye, grønne kostråd: Vi skal spise mere af det grønne, fordi vi kan lide smagen af det ...
-
Altinget Debat: KU-forskere - Bæredygtig forskningsviden skal erstatte vupti-løsninger i udviklingspolitikken
-
Danmarks Evalueringsinstitut: Lektor i sensorik: Sæt ord på smage, dufte og konsistenser
-
Altinget.dk: Institutledere og innovationschef: Omstilling til plantebaseret mad kræver investering i forskning
-
FødevareWatch: Europa spurter mod mere plantebaseret vækst – Danmark halter
-
FødevareWatch: Salget af plantebaseret kød er steget med 50 procent på to år
-
Weekendavisen: Skønne fager
-
DR.dk: Amerikansk firma laver kød ud af den blå luft - Teknologien kan blive afgørende i fremtiden
-
Folketidende.dk: Brug ældgammel kogekunst til at mindske madspild
-
Videnskab.dk: Studie: Opfyldelse af Parisaftalen kan redde millioner af liv gennem ren luft, kost og motion
-
Avisen.dk: Sådan får du lugtesansen tilbage
-
P1 Hjernekassen: Fordøjelsessystemet
-
TV2 Nyhederne: Vi fravælger grim og beskadiget frugt uden grund, viser forskning
-
FødevareFokus: Umami I drikkevarer - vin scorer lavt
-
Midtjyllands Avis: Ikke helt skævt - græs og hamp på tallerkenen