Fødevarenyheder
-
Grøn omstilling mod en mere plantebaseret kost
03.05.2022 -
FOODHAY - samarbejde om fremtidens fødevarer
20.04.2022 -
Podcast: Virus og bakterier holder os raske
12.04.2022 -
Mikrobiolog med fokus på mejeri ansat på Københavns Universitet
01.04.2022 -
Professor bliver inspireret af husmoderforeninger og skoleelever
31.03.2022 -
Professor: Nu skal vi helt stoppe miljø- og klimapåvirkninger i fødevareforsyningskæderne fra den mad vi spiser
14.03.2022 -
Ny robot hjælper mejerister med at lave havarti og danbo
22.02.2022 -
Røntgenstråler skal gøre fremtidens plantekost mere velsmagende
26.01.2022 -
Fødevareforsker vil skabe datamodel for personlig kostpyramide
21.12.2021 -
Data Science-forskning vil skabe bedre sammenhæng mellem fødevarer og sundhed
21.12.2021
Pressekontakt
Lene Hundborg Koss
E-mail: lene.h.koss@food.ku.dk
Telefon: +45 35 33 76 77