Fødevarenyheder
-
Fermentering kan hjælpe os til nye, grønne fødevarer
24.02.2021 -
Fødevarestuderende vil mindske madspild ved at fermentere overskudsfrugt og -grønt
24.02.2021 -
Fermentering bør være en del af den grønne dagsorden
24.02.2021 -
Madspildsforsker: Vi skal lære, at brun frugt ikke er dårlig frugt
08.02.2021 -
Forskere vil nedbringe dødeligheden blandt meget for tidligt fødte spædbørn
05.02.2021 -
Nyt studie: Her er drikkevarerne med størst umami-potentiale
27.01.2021 -
KU FOOD undersøger de unges modtagelse af nye kostråd
08.01.2021 -
Danske og kinesiske tunger smager broccoli og chokolade forskelligt
23.12.2020 -
Børn om mad med insekter: Foretrækker melorme fremfor græshopper
16.12.2020 -
Vi skal yde en kraftanstrengelse for at skabe et dansk styrkeområde inden for plantebaserede fødevarer
14.12.2020
Pressekontakt
Lene Hundborg Koss
E-mail: lene.h.koss@food.ku.dk
Telefon: +45 35 33 76 77