Uddannelse

På Institut for Fødevarevidenskab lægger vi vægt på, at vores kandidater både får solid teoretisk viden samt en masse erfaring med at anvende det i praksis. Vores undervisere er anerkendte forskere i alt fra mikrobiologi og kemi til processering og sensorisk videnskab – alle med indgående erfaring om deres felters brug i den private og offentlige sektor.

På den måde sikrer vi, at vores kandidater træder sikkert ud i et arbejdsliv fuldt af muligheder, hvor de bl.a. arbejder med

  • Teknologi til produktion af fremtidens bæredygtige, sikre og sunde fødevarer.
  • Udvikling af nye, velsmagende produkter som kan balancere ernæringsværdi og velsmag.
  • Den grønne omstilling gennem design thinking og viden om forbrugeradfærd.
  • Biologiske løsninger, som anvender biologiske systemer og værtsorganismer i udviklingen af nye måder at genanvende ressourcer og udnytte sidestrømme på.

Læs mere om de enkelte uddannelser samt efteruddannelses- og forskningsmuligheder gennem linkene herunder: