Kalender

  • 28. august 2019, kl. 09:30-17:00

    Fødevarekonference: Food Day 2019

    Food Day 2019 byder på en række talere fra ind- og udland under temaet “Fremtidens bæredygtige og sunde fødevarer”. Konferencen er særligt rettet mod fødevare- og biotekindustrierne og det er gratis at deltage. 

    » Læs mere

  • 5. september 2019, kl. 16:00-19:00

    GastroSalon: Smag på campus, 5/9 2019

    Smag på campus sammen med sanker Thomas Laursen bl.a. kendt fra programmet Smagen af Danmark på DR. Find vild og kultiveret mad på Frederiksberg Campus, og hør forskere fra Københavns Universitet fortælle om det sunde i det vilde, hvordan det vilde kan kultiveres og smag på drikke produceret af vores studerende og forskere.

    » Læs mere

  • 6. september 2019, kl. 16:00-19:00

    GastroSalon: Smag på campus, 6/9-2019

    Smag på campus sammen med sanker Thomas Laursen bl.a. kendt fra programmet Smagen af Danmark på DR. Find vild og kultiveret mad på Taastrup Campus og hør forskere fra Københavns Universitet fortælle om det sunde i det vilde, hvordan det vilde kan kultiveres og smag på drikke produceret af vores studerende og forskere.

    » Læs mere