Fødevarenyheder 2020
-
Danske og kinesiske tunger smager broccoli og chokolade forskelligt
23.12.2020 -
Børn om mad med insekter: Foretrækker melorme fremfor græshopper
16.12.2020 -
Vi skal yde en kraftanstrengelse for at skabe et dansk styrkeområde inden for plantebaserede fødevarer
14.12.2020 -
Derfor smager østers og champagne så godt sammen
18.11.2020 -
Økonomi og kvalitet i kommunal madservice
16.11.2020 -
Virtuel verden muliggør samspisning
16.11.2020 -
Sanser og spisning
16.11.2020 -
Grønne proteiner er mangfoldige – derfor kræver grøn fødevareomstilling ny forskning
16.11.2020 -
Optimering af mad til ældre
16.11.2020 -
Færdigretter kan blive mere bæredygtige
16.11.2020 -
Hvad er den optimale æltningstid for en dansk mel, og hvad er % vand absorption?
13.11.2020 -
60.000 tons svineblod kan blive ny kilde til bæredygtig mad
26.10.2020 -
Værdifuldt samarbejde mellem studerende fra KEA & SCIENCE
20.10.2020 -
Studerende udvikler øl med umami-smag i bryggeriet på Københavns Universitet
12.10.2020 -
Skidtfisk, bløddyr og alger: Sådan kan fremtidens kost se ud
05.10.2020 -
Klima-joker i landbrugets husdyrhold udforskes på Københavns Universitet
24.09.2020 -
Danske og amerikanske forskere vil undersøge tarmens respons på nyt calcium-produkt, der skal styrke knoglerne
18.08.2020 -
100 unge parat til at læse Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet
28.07.2020 -
"Jeg fik kun én pomfrit": Ny metode vil sikre madstudier mod uærlige svar
24.07.2020 -
Mindre overførsel af bakterier fra mor til barn under fødslen end hidtil antaget
14.07.2020 -
Sød smag forstærkes, hvis omgivelserne "ser søde ud"
02.07.2020 -
Dyrker bæredygtige østershatte på restprodukter
02.07.2020 -
Stærk forskningsgruppe i plantebaserede fødevarer
02.07.2020 -
Serafim Bakalis er ny mejeriprofessor ved KU FOOD
01.07.2020 -
Status over planteproteinforskningen på KU FOOD
24.06.2020 -
Nye regler for skrivning af speciale på KU FOOD’s kandidatuddannelser
23.06.2020 -
Kommende KU FOOD-professor Serafim Bakalis modtager The Hutchison Medal
15.06.2020 -
Ny bog om, hvordan man kan få grønsager til at smage fantastisk
08.06.2020 -
Virus fra afføring hjælper mod fedme og diabetes, tyder ny forskning på
01.05.2020 -
Håndholdt gadget opdager madforgiftning dobbelt så hurtigt og 200 gange billigere
21.04.2020 -
COVID-19, innovation og klimavenlig fødevareforskning
15.04.2020 -
Studenter-startup vil tilbyde mikrobryggerierne billig high-end kvalitetskontrol
15.04.2020 -
Mælken er vildt foranderlig – Richard Ipsen bliver professor emeritus
14.04.2020 -
Godt nyt for klimaet: Hestebønner kan erstatte soja i fremtiden
07.04.2020 -
Ny Tv-serie: De unge forskere og maden
06.04.2020 -
Iværksætterdrømmen kan blive virkelighed
31.03.2020 -
Når kosten kun består af dyr
06.03.2020 -
Sammensætningen af urin kan relateres til økonomisk status
05.03.2020 -
Professor Fergal Rattray fylder 50
04.03.2020 -
Jubilar med stor betydning for dansk mejeribrug
24.02.2020 -
Spil jer til mere mod på frugt og grønt med Smagsriget-spillet
14.02.2020 -
Spil kan få børn til at spise mere frugt og grønt
29.01.2020