Bevilling 15.10.2021 Fødevareforsker modtager Novo Nordisk Data Science Investigator-bevilling Hvordan kan vores kost hjælpe os med at bevare eller forbedre vores helbred? Det har KU FOOD-lektor…
Udnævnelse 05.10.2021 Colin Ray er udnævnt til adjungeret lektor hos KU FOOD Københavns Universitet har udnævnt Colin Ray til adjungeret lektor i ”Dairy Ingredients and…
Fødevareforskning 23.09.2021 Naturlige tilsætningsstoffer understøtter klimavenlig fødevareproduktion Ordet ”tilsætningsstoffer” skurrer i ørerne på mange forbrugere – næsten 40 % af os forsøger at…
Fødevareuddannelse 19.08.2021 Laura og Børge: Mejeriingeniører med over 50 års mellemrum I 2021 fylder uddannelsen til mejeriingeniør 100 år, og ligesom mejeriproduktionen har været igenne…
Annas kommentar 19.08.2021 Kommentar: Mejeriingeniørerne er et skoleeksempel på samarbejde mellem industri og akademi Den 27. august fylder mejeriingeniøruddannelsen på Københavns Universitet 100 år, og uddannelsen ha…
Jubilæum 19.08.2021 Forstår du mælken, kan du håndtere alle fødevarer I anledning af Mejeriingeniøruddannelsens 100-årsjubilæum har vi bedt tre personer med tæt…
Jubilæum 19.08.2021 Mejeriingeniøruddannelsen: En del af fundamentet under dansk fødevareindustri Mejeriingeniøruddannelsen, der i år fylder 100 år, er ekstremt langtidsholdbar, fordi de studerende…
Fødevareuddannelse 19.08.2021 Engang lærte mejeriingeniøren om hestens røgt og pleje Mejeriingeniøruddannelsen voksede ud af landbrugsfagene og fastholdt det praktiske håndværk. Læs om…
tygge-synke-besvær 16.08.2021 Video: Dysfagi Centeret og KU forskere samarbejder om tygge-synke-venlig mad Under programmet CPH-Food har forskere fra Københavns Universitet samarbejdet med Dysfagi Centret o…
Bogudgivelse 06.07.2021 Ny bog om kostråd, smag og den grønne omstilling I januar 2021 fik danskerne nye kostråd, som ikke er meget forskellige fra de tidligere råd, men…