Fødevarenyheder
-
Lektor emeritus Waagner er død
18.10.2019 -
Nyt EU-projekt vil producere nye proteiner fra pasta, brød og øl
03.10.2019 -
Nyt forskningsbryggeri indviet på Københavns Universitet
27.09.2019 -
Statue af mejeribrugets fader tilbage til KU FOOD
27.09.2019 -
To nye professorer til KU FOOD og en stor international konference
24.09.2019 -
Ny professor i fødevarekemi forsker i fremtidens sunde og bæredygtige mad
20.09.2019 -
Ny fødevareprofessor: Alger kan være med til at revolutionere vores madvaner
20.09.2019 -
Børns smag for det velkendte overtrumfes ikke nødvendigvis af en flot indpakning
19.09.2019 -
Bæredygtighed bragede igennem indlæggene på Food Day 2019
28.08.2019 -
Chokoladesmagen formes under forarbejdningen af kakaobønnerne
27.08.2019
Pressekontakt
Lene Hundborg Koss
E-mail: lene.h.koss@food.ku.dk
Telefon: +45 35 33 76 77