NYT FORSKNINGSPROJEKT 08.07.2022 Ostebaseret ”tryllestøv” skal få dig til at elske plantebaserede måltider Fødevareforskere fra Københavns Universitet vil i samarbejde med Lactosan A/S undersøge, hvordan os…
BACHELOROPTAG 2022 06.07.2022 Små ændringer i antal unge der vil læse fødevarevidenskab på KU Et fald på 9% i antallet af førsteprioritetsansøgere til fødevareuddannelsen på Københavns…
Pressemeddelelse fra Danmarks Frie Forskningsfond: 16.06.2022 Studie af vira i tarmen kan give nyt håb til for tidligt fødte I et banebrydende studie har danske forskere vist, at de kan forandre tarmfloraens sammensætning ve…
fødevarer 09.06.2022 Gule ærter viser lovende resultater som planteost Mennesket har fremstillet oste af mælk i århundreder. Men klimaforandringer og fokus på…
FOODHAY 08.06.2022 FOODHAY-samarbejde om biomarkører og screening Fødevarevirksomheder samarbejder med flere danske universiteter i det højteknologiske…
TV-serie 31.05.2022 3 nye afsnit af TV-serien: De unge forskere og maden KU FOOD har produceret 3 nye afsnit af TV-serien De unge forskere og maden, der vises i samarbejde…
Madens folkemøde 31.05.2022 KU FOOD på Madens Folkemøde 2022 Madens Folkemøde har fokus på smag og grøn omstilling - emner som vi på KU FOOD dagligt beskæftiger…
Prisoverrækkelse 31.05.2022 4 studerende fra KU FOOD modtog Nestlé Bachelor Award Nestlé Bachelor Award blev den 30. maj 2022 uddelt til fødevarestuderende på Københavns Universitet…
Plantebaseret kost 03.05.2022 Grøn omstilling mod en mere plantebaseret kost Går det fremad med at omstille sig til en mere grøn kost i de danske køkkener? Vi har fundet et…
FOODHAY 20.04.2022 FOODHAY - samarbejde om fremtidens fødevarer Flere danske universiteter og virksomheder er gået sammen om at skabe et fælles højteknologisk…