TV-serie 31.05.2022 3 nye afsnit af TV-serien: De unge forskere og maden KU FOOD har produceret 3 nye afsnit af TV-serien De unge forskere og maden, der vises i samarbejde…
Madens folkemøde 31.05.2022 KU FOOD på Madens Folkemøde 2022 Madens Folkemøde har fokus på smag og grøn omstilling - emner som vi på KU FOOD dagligt beskæftiger…
Prisoverrækkelse 31.05.2022 4 studerende fra KU FOOD modtog Nestlé Bachelor Award Nestlé Bachelor Award blev den 30. maj 2022 uddelt til fødevarestuderende på Københavns Universitet…
Plantebaseret kost 03.05.2022 Grøn omstilling mod en mere plantebaseret kost Går det fremad med at omstille sig til en mere grøn kost i de danske køkkener? Vi har fundet et…
FOODHAY 20.04.2022 FOODHAY - samarbejde om fremtidens fødevarer Flere danske universiteter og virksomheder er gået sammen om at skabe et fælles højteknologisk…
mejeriforskning 01.04.2022 Mikrobiolog med fokus på mejeri ansat på Københavns Universitet Mikrobiolog Josue Castro er ansat som Tenure Track adjunkt i mejerimikrobiologi og plantebaserede…
SCIENCE FORMIDLINGSPRIS 31.03.2022 Professor bliver inspireret af husmoderforeninger og skoleelever Professor Dennis Sandris Nielsen fra Københavns Universitet vinder SCIENCE’s Formidlingspris 2022…
klima 14.03.2022 Professor: Nu skal vi helt stoppe miljø- og klimapåvirkninger i fødevareforsyningskæderne fra den mad vi spiser Universiteterne skal samarbejde med virksomhederne om at skabe cirkulære bioøkonomier der øger…
Robotteknologi 22.02.2022 Ny robot hjælper mejerister med at lave havarti og danbo Verdens første osterobot har set dagens lys og hjælper netop nu et dansk mejeri med at…
Røntgenteknologi 26.01.2022 Røntgenstråler skal gøre fremtidens plantekost mere velsmagende Røntgenstråler kan bruges til at kigge ind i de mindste dele af vores fødevarer, og give os ny vide…