FOODHAY 26.10.2022 FOODHAY-samarbejde om fødevarebiofysik I samarbejde med forskningsinstitutionerne i FOODHAY kan fødevarevirksomheder bruge biofysikudstyr…
Fødselsdag 18.10.2022 10-års fødselsdagsfest for Integrated Food Studies Uddannelsen Integrated Food Studies holder 10-års fødselsdagsfest d. 1 december. Kom og fejr…
plantebaserede fødevarer 29.09.2022 Plantebaserede fødevarer: ny specialisering på fødevareuddannelsen Vi skal blive bedre til at forarbejde planter til klimavenlige fødevarer, mens vi samtidig har foku…
Fødevareuddannelse 29.09.2022 Booster umami-smagen for at få os til at elske grøn mad Med en videregående fødevareuddannelse i bagagen har Charlotte Vinther Schmidt skaffet sig to…
FOODHAY 27.09.2022 FOODHAY-samarbejde om proteomik og metabolomik Avanceret proteomisk og metabolomisk udstyr indgår i det højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY,…
NYT FORSKNINGSPROJEKT 08.07.2022 Ostebaseret ”tryllestøv” skal få dig til at elske plantebaserede måltider Fødevareforskere fra Københavns Universitet vil i samarbejde med Lactosan A/S undersøge, hvordan os…
BACHELOROPTAG 2022 06.07.2022 Små ændringer i antal unge der vil læse fødevarevidenskab på KU Et fald på 9% i antallet af førsteprioritetsansøgere til fødevareuddannelsen på Københavns…
Pressemeddelelse fra Danmarks Frie Forskningsfond: 16.06.2022 Studie af vira i tarmen kan give nyt håb til for tidligt fødte I et banebrydende studie har danske forskere vist, at de kan forandre tarmfloraens sammensætning ve…
fødevarer 09.06.2022 Gule ærter viser lovende resultater som planteost Mennesket har fremstillet oste af mælk i århundreder. Men klimaforandringer og fokus på…
FOODHAY 08.06.2022 FOODHAY-samarbejde om biomarkører og screening Fødevarevirksomheder samarbejder med flere danske universiteter i det højteknologiske…