Ny specialisering på Msc in Food Science and Technology 06.07.2023 Københavns Universitet tilbyder ny uddannelse i plantebaserede fødevarer Den danske fødevaresektor er med i fronten på globalt plan, og som et led i at bevare og helst…
Master of Science 04.07.2023 Stort tillykke til de nye kandidater! Vi fejrede de netop færdiguddannede kandidater fra Institut for Fødevarevidenskab, KU FOOD samt…
Lugtetab 27.06.2023 Vi søger deltagere med tab af lugtesans til et eksperiment Københavns Universitets – Institut for Fødevarevidenskab søger deltagere med tab af lugtesans til e…
Jubilæum 12.06.2023 40 år fyldt med spændende bakterier Professor i fødevaremikrobiologi Susanne Knøchel fra Københavns Universitet har 40-års jubilæum i…
Forskning og uddannelse 25.05.2023 Tang, tarmflora og upcycling af sidestrømme på Madens Folkemøde 2023 På Madens Folkemøde nørdes der fødevarer fra alle mulige vinkler, og Institut for Fødevarevidenskab…
FOODHAY 22.05.2023 Danish Crown forbedrer smagen af proteinpulver ved hjælp af FOODHAY-udstyr Danish Crown samarbejder med Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU FOOD) om…
Grøn omstilling 15.05.2023 Mangel på B12-vitamin er en lurende sundhedsudfordring i Europa I takt med, at vi på befolkningsplan overgår til en langt mere plantebaseret kost, skal vi sikre, a…
Fødevarer 10.05.2023 KU FOOD leder projekt, der skal omdanne næringsstoffer og CO2 fra reje- og fiskeopdræt til værdifuld tang I stedet for at forurene havet og klimaet skal næringsstoffer og CO2 fra reje- og fiskeopdræt på…
sund tarm 18.04.2023 Din baby har ekstremt mange ukendte virus i tarmen Danske spædbørn kravler rundt med over 200 hidtil ukendte virusfamilier i deres tarme. Det store ta…
BSc Fødevarer og ernæring 28.03.2023 Astrid fermenterer plante-ost Ost er den mest spændende fødevare, der findes – især hvis den er lavet af planter! Det mener Astri…