FOODHAY 26.09.2023 Danmarkshistoriens største infrastrukturfællesskab om fødevarer bærer frugt Virksomheder og forskningsmiljøer har med det fælles højteknologiske laboratoriecenter, FOODHAY, sa…
Anoreksiforskning 04.09.2023 Forsker i anoreksi-behandling via udskiftning af tarmbakterier Kan piller med en rask donors tarmbakterier hjælpe anoreksipatienter med at vende tilbage til…
Sensorik 04.09.2023 Nye metoder til sensorisk vurdering af opdrættede fisk Har du tænkt over, hvorfor opdrættede fisk smager anderledes end vilde? I denne artikel fortæller…
Netværk 30.08.2023 Nyt netværk skal fremme uddannelse, forskning og innovation inden for tarmens mikroorganismer Et nyt forskernetværk, Copenhagen Gut Microbiome Hub, samler førende forskere på tværs af…
nyt forskningsprojekt 07.07.2023 ”Super-mikstur” skal give god smag til alkoholfri øl Hvis alkoholfrit øl smagte bedre, ville det sandsynligvis udgøre en større andel af det totale…
Ny specialisering på Msc in Food Science and Technology 06.07.2023 Københavns Universitet tilbyder ny uddannelse i plantebaserede fødevarer Den danske fødevaresektor er med i fronten på globalt plan, og som et led i at bevare og helst…
Master of Science 04.07.2023 Stort tillykke til de nye kandidater! Vi fejrede de netop færdiguddannede kandidater fra Institut for Fødevarevidenskab, KU FOOD samt…
Lugtetab 27.06.2023 Vi søger deltagere med tab af lugtesans til et eksperiment Københavns Universitets – Institut for Fødevarevidenskab søger deltagere med tab af lugtesans til e…
Jubilæum 12.06.2023 40 år fyldt med spændende bakterier Professor i fødevaremikrobiologi Susanne Knøchel fra Københavns Universitet har 40-års jubilæum i…
Forskning og uddannelse 25.05.2023 Tang, tarmflora og upcycling af sidestrømme på Madens Folkemøde 2023 På Madens Folkemøde nørdes der fødevarer fra alle mulige vinkler, og Institut for Fødevarevidenskab…