Fødevarenyheder
-
Værdifuldt samarbejde mellem studerende fra KEA & SCIENCE
20.10.2020 -
Studerende udvikler øl med umami-smag i bryggeriet på Københavns Universitet
12.10.2020 -
Skidtfisk, bløddyr og alger: Sådan kan fremtidens kost se ud
05.10.2020 -
Klima-joker i landbrugets husdyrhold udforskes på Københavns Universitet
24.09.2020 -
Danske og amerikanske forskere vil undersøge tarmens respons på nyt calcium-produkt, der skal styrke knoglerne
18.08.2020 -
100 unge parat til at læse Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet
28.07.2020 -
"Jeg fik kun én pomfrit": Ny metode vil sikre madstudier mod uærlige svar
24.07.2020 -
Mindre overførsel af bakterier fra mor til barn under fødslen end hidtil antaget
14.07.2020 -
Sød smag forstærkes, hvis omgivelserne "ser søde ud"
02.07.2020 -
Dyrker bæredygtige østershatte på restprodukter
02.07.2020
Pressekontakt
Lene Hundborg Koss
E-mail: lene.h.koss@food.ku.dk
Telefon: +45 35 33 76 77