Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- 2002
- Udgivet
Acrylamid i fødevarer
Hedegaard, R. S. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Plus Proces. 6, s. 14-15 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Antioxidant properties of carnosine re-evaluated in a ferrylmyoglobin model system and in cooked pork patties
Carlsen, C. U., Kröger-Ohlsen, M., Lund, Marianne N., Lund-Nielsen, T., Rønn, B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50, 24, s. 7164-7168 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Antioxidant synergy and regeneration effect of quercetin, (-)-Epicatechin, and (+)-Catechin on alfa-Tocopherol in homogeneous solutions of peroxidating methyl linoleate
Pedrielli, P. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50, 24, s. 7138-7144 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Antioxidanter
Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Naturens Verden. s. 67-74 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Antioxidative capacity of rhizome extract and rhizome knot extract of edible lotus (Nelumbo nuficera)
Hu, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Food Chemistry. 76, 3, s. 327-333 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Concentration effects in myoglobin-catalyzed peroxidation of linoleate
Baron, C. P., Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, H. J., 2002, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50, 4, s. 883-888 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Detection of early events in lipid oxidation by electron spin resonance spectroscopy
Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: European Journal of Lipid Science and Technology. 104, 1, s. 65-68 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of high hydrostatic pressure on the conformation of beta-lactoglobulin A as assessed by proteolytic peptide profiling
Knudsen, J. C., Otte, Jeanette, Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: International Dairy Journal. 12, 10, s. 791-803 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of nitrosylmyoglobin and saturated fatty acid anions on metmyoglobin-catalyzed oxidation of aqueous methyl linoleate emulsions
Møller, J. K. S., Sosniecki, L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Biochimica et Biophysica Acta - Bioenergetics. 1570, 2, s. 129-134 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Flødens medium og smørkærnens dialektik: fødevareforskning mellem natur og samfund
Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, Det ¤forkælede samfund. Pedersen, C. T. (red.). Akademisk Forlag, s. 92-106 15 s. (Akademisk debat).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
ID: 4230940
Flest downloads
-
2837
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1045
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet