Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. 2002
  2. Udgivet

    Acrylamid i fødevarer

    Hedegaard, R. S. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Plus Proces. 6, s. 14-15 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. Udgivet

    Antioxidant properties of carnosine re-evaluated in a ferrylmyoglobin model system and in cooked pork patties

    Carlsen, C. U., Kröger-Ohlsen, M., Lund, Marianne N., Lund-Nielsen, T., Rønn, B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50, 24, s. 7164-7168 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Antioxidant synergy and regeneration effect of quercetin, (-)-Epicatechin, and (+)-Catechin on alfa-Tocopherol in homogeneous solutions of peroxidating methyl linoleate

    Pedrielli, P. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50, 24, s. 7138-7144 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Antioxidanter

    Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Naturens Verden. s. 67-74 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  6. Udgivet

    Antioxidative capacity of rhizome extract and rhizome knot extract of edible lotus (Nelumbo nuficera)

    Hu, M. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Food Chemistry. 76, 3, s. 327-333 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Concentration effects in myoglobin-catalyzed peroxidation of linoleate

    Baron, C. P., Skibsted, Leif Horsfelt & Andersen, H. J., 2002, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50, 4, s. 883-888 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Detection of early events in lipid oxidation by electron spin resonance spectroscopy

    Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: European Journal of Lipid Science and Technology. 104, 1, s. 65-68 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Effect of high hydrostatic pressure on the conformation of beta-lactoglobulin A as assessed by proteolytic peptide profiling

    Knudsen, J. C., Otte, Jeanette, Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: International Dairy Journal. 12, 10, s. 791-803 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Effect of nitrosylmyoglobin and saturated fatty acid anions on metmyoglobin-catalyzed oxidation of aqueous methyl linoleate emulsions

    Møller, J. K. S., Sosniecki, L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Biochimica et Biophysica Acta - Bioenergetics. 1570, 2, s. 129-134 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Flødens medium og smørkærnens dialektik: fødevareforskning mellem natur og samfund

    Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, Det ¤forkælede samfund. Pedersen, C. T. (red.). Akademisk Forlag, s. 92-106 15 s. (Akademisk debat).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4230940