86 unge skal læse Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet
Der er 86 nye studerende, der står klar til studiestart på bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring på Københavns Universitetet til september. Det er et stigning på knapt 10 % i forhold til 2018, og 68 af de nye studerende har fødevareuddannelsen som deres førsteprioritet.

Optagelsestallene glæder institutleder Anna Haldrup ved Institut for Fødevarevidenskab.
”De unge viser stor interesse for mad og ernæring, men også bæredygtighed i produktionen af fødevarer er et område, der får stort fokus. Her er fødevareuddannelsen en væsentlig faktor. Fødevareproduktionen bruger naturligt mange ressourcer, og vores opgave er at uddanne de unge, så de står godt rustet til at forme vores fremtidige fødevareproduktion, så den bliver endnu mere bæredygtig”.
Men selvom der er flere studerende på fødevareuddannelsen, er der fortsat plads til flere nye studerende. For dem, der ikke kom ind i første omgang, er der nu en ekstra mulighed for at få en plads på Fødevarer og ernæring. Frem til 6. august kl. 12, 2019 er der åbent for at søge om optag på fødevareuddannelsen.
Læs mere på Studieportalen.
Emner
Relaterede nyheder
Kontakt
Administrationschef ved Institut for Fødevarevidenskab, Carsten Peter Sørensen, cps@food.ku.dk
eller
Kommunikationsmedarbejder ved Institut for Fødevarevidenskab, Lene Hundborg Koss, lene.h.koss@food.ku.dk