Nyt forum for membranfiltrering
38 deltagere fra fødevareindustrien og forskningsverdenen var med til det første møde i nyt forum for membranfiltreringsteknologi.
Lilia Ahrné, professor i mejeri procesteknologi ved Københavns Universitet, er blandt initiativtagerne til et nyt forum for membranfiltrering, ”Forum for membrane filtration in food processing”. Formålet er at øge udnyttelsen af membranfiltrering i industrien ved hjælp af blandt andet videndeling.
Membranfiltrering er en separationsproces og en udbredt teknologi i fødevareproduktionen, der bl.a. bruges til at adskille valleproteiner fra mælken.
Det stiftende møde blev holdt 20 september, og 38 deltagere fra universiteter og industrien var med. Det årlige deltagergebyr er 1000-1500 euro, og der forventes to årlige møder.
Emner
Relaterede nyheder
Kontakt
Professor i mejeri procesteknologi ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, Lilia Ahrné, lilia@food.ku.dk
eller
Kommunikationsmedarbejder ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, Lene Hundborg Koss, lene.h.koss@food.ku.dk