26. november 2018

Beverage Day 2019 - sæt kryds i kalenderen!

Beverage Day 2019

Kom til Beverage Day på Københavns Universitet den 24. maj 2019. Bryggeriforeningen, Bryggerhøjskolen og Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet sætter fokus på videnskaben i vores drikkevarer - sæt allerede nu kryds i kalenderen. 

Den første Beverage Day i 2018 bragte deltagere fra drikkevareindustrien og fødevarevidenskaben sammen for at udveksle erfaringer og var en stor succes. Derfor har arrangørerne besluttet sig for også at afholde en Beverage Day i 2019, der finder sted den 24. maj på universitetets Frederiksberg Campus. 

"Vi har stadig masser af interessante emner, som vi i samarbejde med Bryggeriforeningen og Bryggerhøjskolen gerne vil bringe videre til drikkevareindustrien.  Derfor er vi gået i gang med at tilrettelægge et spændende program, der skal udbrede videnskaben i fremtidens drikkevarer til producenterne og omvendt sende erfaringerne fra producenterne videre til fødevareforskerne," siger professor Mogens Larsen Andersen fra Institut for Fødevarevidenskab. 

Der bliver rig lejlighed til at høre om de seneste trends fra både videnskabens og industriens verden og for at netværke med repræsentanter fra de to verdener. 

Hold dig orienteret om program og tilmelding her på siden. 

Læs artikel om sidste års Beverage Day.

 

Emner