Wender Bredie

Wender Bredie

Professor

Medlem af:


    1. Udgivet

      Sensory quality of organic milk based on grazing and high ratio of legumes in the feeding ration

      Vestergaard, J. S., Kristensen, T., Eriksen, J., Søegaard, K., Fretté, X. C. & Bredie, Wender, 2007. 2 s.

      Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

    2. Udgivet

      Interactions between oral burn, meat flavor and texture in chili spiced pork patties evaluated by time-intensity

      Reinbach, Helene Christine, Meinert, L., Ballabio, D., Aaslyng, M. D., Bredie, Wender, Olsen, Karsten & Møller, P., 2007, I: Food Quality and Preference. 18, 6, s. 909-919 11 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Chemical and sensory characterisation of pan-fried pork flavour: interactions between raw meat quality, ageing and frying temperature

      Meinert, L., Andersen, L. T., Bredie, Wender, Bjergegaard, C. & Aaslyng, M. D., 2007, I: Meat Science. 75, 2, s. 229-242 14 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Training of a sensory panel and profiling of winter hardy and coloured carrot genotypes

      Kreutzmann, S., Thybo, A. K. & Bredie, Wender, 2007, I: Food Quality and Preference. 18, 3, s. 482-489 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Best-worst scaling: a critical introduction and discussion of its future in sensory and consumer research

      Jaeger, S. R., Cardello, A. V., Lesher, L. L., Aaslyng, M. & Bredie, Wender, 2007. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

    6. Udgivet

      Measurement of volatile oxidation products from milk using solvent-assisted flavour evaporation and solid phase microextraction

      Havemose, M. S., Justesen, P., Bredie, Wender & Nielsen, J. H., 2007, I: International Dairy Journal. 17, 7, s. 746-752 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Differential transfer of dietary flavour compounds into human breast milk

      Hausner, H., Bredie, Wender, Mølgaard, Christian & Møller, P., 2007. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    8. Udgivet

      Betydning af spædbarnets kost

      Hausner, H., Møller, P. & Bredie, Wender, 2007, LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret, s. 8 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportFormidling

    9. Udgivet

      Savoury flavour i cheddar ost

      Andersen, L. T., Ardö, Ylva Margareta, Bredie, Wender & Sørensen, N. K., 2007, I: Maelkeritidende. 1, s. 10-12 3 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    10. Udgivet

      Savoury flavour in cheddar cheese: impact of Lactobacillus as adjunct culture on taste and peptide profile

      Andersen, L. T., Bredie, Wender, Stahnke, L., Sørensen, N. K. & Ardö, Ylva Margareta, 2007. 2 s.

      Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

    Forrige 1 2 Næste

    ID: 4225563