Ansatte – Københavns Universitet

FOOD > Ansatte

Wender Bredie

Wender Bredie

  • Sensorik og forbrugervidenskab

    Rolighedsvej 30

    1958 Frb. C

    Telefon: +45 35 33 32 42

  1. 2018
  2. E-pub ahead of print

    Desires for beverages and liking of skin care product odors in imaginative and immersive virtual reality beach contexts. / Andersen, Ida Ninett Skovgaard K; Kraus, Alexandra A.; Ritz, Christian; Bredie, Wender.

    I: Food Research International, 2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Flash Profile Method. / Bredie, Wender; Liu, Jing; Dehlholm, Christian; Heymann, Hildegarde.

    Descriptive Analysis in Sensory Evaluation. red. / Sarah E. Kemp; Joanne Hort; Tracey Hollowood. 1. udg. Hoboken, USA : Wiley-Blackwell, 2018. s. 513-533.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Patient profiling for success after weight loss surgery (GO Bypass study) : an interdisciplinary study protocol. / Christensen, Bodil Just; Schmidt, Julie Berg; Nielsen, Mette Søndergaard; Tækker, Louise; Holm, Lotte; Lunn, Susanne; Bredie, Wender; Ritz, Christian; Holst, Jens Juul; Hansen, Torben; Hilbert, Anja; le Roux, Carel W.; Hulme, Oliver J.; Siebner, Hartwig; Morville, Tobias; Naver, Lars; Floyd, Andrea Karen; Sjödin, Anders Mikael.

    I: Contemporary Clinical Trials Communications, Bind 10, 2018, s. 121-130.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Structural characteristics of low bitter and high umami protein hydrolysates prepared from bovine muscle and porcine plasma. / Fu, Yu; Liu, Jing; Hansen, Erik T.; Bredie, Wender; Lametsch, Rene.

    I: Food Chemistry, Bind 257, 2018, s. 163-171.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Comparison of rapid descriptive sensory methodologies : Free-Choice Profiling, Flash Profile and modified Flash Profile. / Liu, Jing; Bredie, Wender; Sherman, Emma ; Harbertson, James F.; Heymann, Hildegarde.

    I: Food Research International, Bind 106, 2018, s. 892-900.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Flavor profiling of apple ciders from the UK and Scandinavian region. / Qin, Zihan; Petersen, Mikael Agerlin; Bredie, Wender.

    I: Food Research International, Bind 105, 2018, s. 713-723.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. E-pub ahead of print

    Environmental impact of meal service catering for dependent senior citizens in Danish municipalities. / Saxe, Henrik; Jensen, Jørgen Dejgård; Laugesen, Susanne Margrete Bølling; Bredie, Wender.

    I: International Journal of Life Cycle Assessment, 04.06.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    A Systematic Review of Behavioural Interventions Promoting Healthy Eating among Older People. / Zhou, Xiao; Perez-Cueto, Armando; dos Santos, Quenia; Monteleone, Erminio; Giboreau, Agnés; Appleton, Katherine M.; Bjørner, Thomas; Bredie, Wender; Hartwell, Heather.

    I: Nutrients, Bind 10, Nr. 2, 128, 2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  10. 2017
  11. Udgivet

    Cayenne pepper in a meal : effect of oral heat on feelings of appetite, sensory specific desires and well-being. / Andersen, B. V.; Byrne, D. V.; Bredie, Wender; Møller, Peter Marinus Richter.

    I: Food Quality and Preference, Bind 60, 2017, s. 1-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Integration of the sensory experience and post-ingestive measures for understanding food satisfaction. A case study on sucrose replacement by Stevia rebaudiana and addition of beta glucan in fruit drinks. / Andersen, Barbara V.; Mielby, Line Holler; Viemose, Ida; Bredie, Wender; Hyldig, Grethe.

    I: Food Quality and Preference, Bind 58, 2017, s. 76-84.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...17 Næste

ID: 4225563