Wender Bredie
Professor
- 2022
A forced-choice pictographic method to measure food texture preferences in preschool and school-aged children
Chow, Ching Yue (Oplægsholder), Skouw, S. (Andet), Bech, A. C. (Andet), Olsen, Annemarie (Andet) & Bredie, Wender (Andet)
15 sep. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2020
Layered model systems for future 3D food printing - modulating food sensory properties to stimulate the desire to eat for patients
Chow, Ching Yue (Oplægsholder), Martin Rodriguez, R. (Andet), Munk, M. B. (Andet), Ahrné, Lilia (Andet) & Bredie, Wender (Andet)
14 dec. 2020Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2011
Sensory determinants of food acceptance
Bredie, Wender (Foredragsholder)
27 okt. 2011 → 28 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Disliking - bipolar and unipolar measurement
Bredie, Wender (Foredragsholder)
12 okt. 2011 → 14 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
The use of scales in sensory and consumer research
Bredie, Wender (Foredragsholder)
5 okt. 2011 → 6 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Flavour pairing of foods - Facts and Fiction
Bredie, Wender (Foredragsholder)
27 sep. 2011 → 30 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Fristende mad som vejen til en mere bæredygtig fødevareadfærd
Bredie, Wender (Foredragsholder)
1 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Flavour perception beyond the chemical senses
Bredie, Wender (Foredragsholder)
14 jun. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Consumer-based product profiling: application of partial napping for sensory characterization of Danish beers
Bredie, Wender (Foredragsholder)
23 maj 2011 → 24 maj 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Characterisation of aroma volatiles in human milk and infant milk formulas
Bredie, Wender (Foredragsholder)
12 apr. 2011 → 13 apr. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4225563
Flest downloads
-
6644
downloads
Comparison of three fast sensory profiling methods, check-all-that-apply (CACT), CACT with intensity rating, and Napping to study consumers' perception of eight beers
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
4487
downloads
Stimulus collative properties and their importance for consumer liking: a case study with novel beers
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
3367
downloads
Projective mapping: variations and consequences
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet