Wender Bredie
Professor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
- 2011
Sensory determinants of food acceptance
Bredie, Wender (Foredragsholder)
27 okt. 2011 → 28 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Disliking - bipolar and unipolar measurement
Bredie, Wender (Foredragsholder)
12 okt. 2011 → 14 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
The use of scales in sensory and consumer research
Bredie, Wender (Foredragsholder)
5 okt. 2011 → 6 okt. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Flavour pairing of foods - Facts and Fiction
Bredie, Wender (Foredragsholder)
27 sep. 2011 → 30 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Fristende mad som vejen til en mere bæredygtig fødevareadfærd
Bredie, Wender (Foredragsholder)
1 sep. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Flavour perception beyond the chemical senses
Bredie, Wender (Foredragsholder)
14 jun. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Consumer-based product profiling: application of partial napping for sensory characterization of Danish beers
Bredie, Wender (Foredragsholder)
23 maj 2011 → 24 maj 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Characterisation of aroma volatiles in human milk and infant milk formulas
Bredie, Wender (Foredragsholder)
12 apr. 2011 → 13 apr. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Flavour Pairing
Bredie, Wender (Foredragsholder)
6 mar. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2008
ESN Meeting, Sensory network
Bredie, Wender (Deltager)
3 okt. 2008 → …Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
ID: 4225563
Flest downloads
-
6561
downloads
Comparison of three fast sensory profiling methods, check-all-that-apply (CACT), CACT with intensity rating, and Napping to study consumers' perception of eight beers
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
4422
downloads
Stimulus collative properties and their importance for consumer liking: a case study with novel beers
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
3294
downloads
Projective mapping: variations and consequences
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet