Ansatte – Københavns Universitet

FOOD > Ansatte

Wender Bredie

Wender Bredie

Professor

  1. 2011
  2. Sensory determinants of food acceptance

    Bredie, W. (Foredragsholder)
    27 okt. 201128 okt. 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  3. Disliking - bipolar and unipolar measurement

    Bredie, W. (Foredragsholder)
    12 okt. 201114 okt. 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  4. The use of scales in sensory and consumer research

    Bredie, W. (Foredragsholder)
    5 okt. 20116 okt. 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  5. Flavour pairing of foods - Facts and Fiction

    Bredie, W. (Foredragsholder)
    27 sep. 201130 sep. 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  6. Fristende mad som vejen til en mere bæredygtig fødevareadfærd

    Bredie, W. (Foredragsholder)
    1 sep. 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  7. Flavour perception beyond the chemical senses

    Bredie, W. (Foredragsholder)
    14 jun. 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  8. Consumer-based product profiling: application of partial napping for sensory characterization of Danish beers

    Bredie, W. (Foredragsholder)
    23 maj 201124 maj 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  9. Characterisation of aroma volatiles in human milk and infant milk formulas

    Bredie, W. (Foredragsholder)
    12 apr. 201113 apr. 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  10. Flavour Pairing

    Bredie, W. (Foredragsholder)
    6 mar. 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentationForedrag og mundtlige bidrag

  11. 2008
  12. ESN Meeting, Sensory network

    Bredie, W. (Deltager)
    3 okt. 2008 → …

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangering af en begivenhedOrganisation af og deltagelse i konference

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

ID: 4225563