Michael Bom Frøst

Michael Bom Frøst

Lektor


  1. Udgivet

    The effect of the combination of salty, bitter and sour accompaniment on the flavor and juiciness of pork patties

    Aaslyng, M. D. & Frøst, Michael Bom, 2010, I: Journal of Sensory Studies. 25, 4, s. 536-548 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    The effect of basic taste solutions and selected vegetable accompaniments on the sensory properties of pork

    Aaslyng, M. & Frøst, Michael Bom, 2008, I: Journal of Sensory Studies. 23, 5, s. 720-742 23 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Effect of some beverages on the perception of some succeeding basic tastes

    Ahn, N., Frøst, Michael Bom, Frandsen, L. W., Duksterhuis, G. & Martens, M., 2002, I: Journal of Sensory Studies. 17, s. 571-581 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Spectroscopic characterization of low- and non-fat cream cheeses

    Andersen, C. M., Frøst, Michael Bom & Viereck, Nanna, 2010, I: International Dairy Journal. 20, 1, s. 32-39 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Consumer interest in hummus made from different pulses: Effects of information about origin and variety seeking tendency

    Andersen, N. R., Petersen, R. V. D. & Frøst, Michael Bom, 2022, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 29, 9 s., 100572.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Molecular gastronomy: a new emerging scientific discipline

    Barham, P., Skibsted, Leif Horsfelt, Bredie, Wender, Frøst, Michael Bom, Møller, P., Risbo, Jens, Snitkjær, P. & Mortensen, L. M., 2010, I: Chemical Reviews. 110, 4, s. 2313-2365 53 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Multi-way models for sensory profiling data

    Bro, Rasmus, Qannari, E. M., Kiers, H. A. L., Næs, T. & Frøst, Michael Bom, 2007, I: Journal of Chemometrics. 22, 1, s. 36-45 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet
  9. Udgivet

    Teaching sensory science to practitioners can change what we eat

    Damsbo-Svendsen, M., Karpantschof, B. M. & Frøst, Michael Bom, 2020, I: International Journal of Food Design. 5, 1-2, s. 103-112

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    A review of instruments developed to measure food neophobia

    Damsbo-Svendsen, M., Frøst, Michael Bom & Olsen, Annemarie, 2017, I: Appetite. 113, s. 358-367 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 4240474