Michael Bom Frøst
Lektor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
Arbejdsmæssigt resumé
Som forsker er mit primære formål at forstå, hvad god mad er, og hvordan vi nyder det som en del af vores daglige liv. Med denne viden kan vi skabe nye og innovative fødevarer, der ændrer måden verden spiser på i retning af mere mangfoldighed og bedre bæredygtighed. Jeg arbejder med Food Design Thinking, med prototyping af fødevarer og ideer. Vores sanser leder os til bedre produkter med en tilgang baseret på designteori, hvor vi går ud fra at interaktion med mad skal forstås og analyseres på tre forskellige niveauer: 1. det umiddelbart sensoriske niveau; 2. det funktionelle niveau og 3. det reflekterende niveau.
Kernekompetencer
- Forskningsledelse, projektledelse
- Intra- og entreprenørskab og ledelse I forsknings- og undervisningsorganisationer
- Uddannelsesudvikling, undervisning og organisering af undervisning på alle universitetsniveauer
- Udvikling af nye fødevarer baseret på forståelse af menneske-mad interaktioner
- Stærke kompetencer i analyse af sammenhænge mellem instrumentelle (kemiske og fysiske etc.) og sensoriske målinger.
- Vejledning af studerende (p.t. hovedvejleder for 1 ph.d.-studerende, 7 afsluttede og p.t. 5 specialestuderende, 37 afsluttede)
- Udvikling og tilpasning af sensoriske metoder til produktudvikling med udøvere (kokke, brygmestre, småskalaproducenter).
ID: 4240474
Flest downloads
-
6804
downloads
Comparison of three fast sensory profiling methods, check-all-that-apply (CACT), CACT with intensity rating, and Napping to study consumers' perception of eight beers
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
4800
downloads
Perception and description of premium beers by panels with different degrees of product expertise
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
4564
downloads
Stimulus collative properties and their importance for consumer liking: a case study with novel beers
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet