Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- 2007
- Udgivet
Activity and thermal stability of antioxidants by differential scanning calorimetry and electron spin resonance spectroscopy
Giuffrida, F., Destaillats, F., Egart, M. H., Hug, B., Golay, P., Skibsted, Leif Horsfelt & Dionisi, F., 2007, I: Food Chemistry. 101, 3, s. 1108-1114 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Antioxidant activity of cichoric acid and alkamides from Echinacea purpurea, alone and in combination
Thygesen, L., Thulin, J., Mortensen, A., Skibsted, Leif Horsfelt & Mølgaard, Per, 2007, I: Food Chemistry. 101, 1, s. 74-81 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Antioxidanter
Skibsted, Leif Horsfelt & Jørgensen, K., 2007, I: LMFK-Bladet. 28, 1, s. 26-31 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Antioxidative effects of leaves from Azadirachta species of different provenience
Sithisarn, P., Carlsen, C. U., Andersen, Mogens Larsen, Gritsanapan, W. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Food Chemistry. 104, 4, s. 1539-1549 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Color
Møller, J. K. S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, Handbook of fermented meat and poultry. Toldrá, F., Hui, Y. H., Astiasarán, I., Nip, W-K., Sebranek, J. G., Silveira, E-T. F., Stahnke, L. H. & Talon, R. (red.). Blackwell Publishing, s. 203-216 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Det videnskabelige studie af velsmag
Mortensen, L. M., Frøst, Michael Bom, Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 7/8, s. 24-26 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Det videnskabelige studie af velsmag
Mortensen, L. M., Frøst, Michael Bom, Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Dansk Kemi. 88, 11, s. 28+30 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Effect of homogenisation and temperature of pasteurisation on xanthine oxidase activity and radical formation in whole milk
Skibsted, Leif Horsfelt, Kristensen, D., Jensen, P. N. & Nielsen, J. H., 2007, I: Milchwissenschaft. 62, 2, s. 156-159 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
- Udgivet
Efficiency of natural phenolic compounds regenerating a-tocopherol from a-tocopheroxyl radical
Pazos, M., Andersen, Mogens Larsen, Medina, I. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2007, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 55, 9, s. 3661-3666 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2837
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1045
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet