Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- 2000
- Udgivet
Alteration of cooked and processed meat properties via dietary supplementation of vitamin E
Bertelsen, Grete, Jensen, C. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, Antioxidants in muscle foods. Decker, E., Faustman, C. & Lopez-Bote, C. J. (red.). New York: IEEE Computer Society Press, s. 367-394 28 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Antioxidant activity of carotenoids in muscle foods
Mortensen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, Antioxidants in muscle foods. Decker, E., Faustman, C. & Lopez-Bote, C. J. (red.). New York: IEEE Computer Society Press, s. 61-83 23 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
- Udgivet
Carotenoid regeneration of phenolic compounds from phenoxyl radicals in relation to oxidative defense
Mortensen, A., Everett, S. A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, Phytochemicals and phytopharmaceuticals. Shahidi, F. & Ho, C-T. (red.). Champaign: AOCS Press, s. 185-191 7 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Cholesterol-lowering potential in human subjects of fat from pigs fed rapeseed oil
Sandstrøm, B., Bügel, Susanne Gjedsted, Lauridsen, C., Nielsen, F., Jensen, C. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I: British Journal of Nutrition. 84, s. 143-150 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Deactivation of hypervalent meat pigments: kinetics of reduction of ferrylmyoglobin by nitrite and iodide
Kröger-Ohlsen, M. V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I: Food Chemistry. 70, s. 209-214 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Denmaku ougon jidai ni okeru shizenkagaku to kirisutokyo
Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I: Shingaku kenkyu/Theological studies. 47, s. 241-260 20 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Der er mad nok
Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I: Politiken. 18Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Effect of residual oxygen on colour stability during chill storage of sliced, pasteurised ham packaged in modified atmosphere
Møller, J. K. S., Svejgaard Jensen, J., Brandt Olsen, M., Skibsted, Leif Horsfelt & Bertelsen, Grete, 2000, I: Meat Science. 54, s. 399-405 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effects of chemical hurdles on microbiological and oxidative stability of a cooked cured emulsion type meat product
Juncher, Dorte, Vestergaard, C. S., Søltoft-Jensen, J., Weber, C. J., Bertelsen, Grete & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I: Meat Science. 55, s. 483-491 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2837
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1045
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet