Fremtidens kød: Flere antioxidanter i dyrenes foder

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Fremtidens kød : Flere antioxidanter i dyrenes foder. / Skibsted, Leif Horsfelt.

I: Dansk Kemi, Bind 100, Nr. 2, 2019, s. 17-18.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Skibsted, LH 2019, 'Fremtidens kød: Flere antioxidanter i dyrenes foder', Dansk Kemi, bind 100, nr. 2, s. 17-18.

APA

Skibsted, L. H. (2019). Fremtidens kød: Flere antioxidanter i dyrenes foder. Dansk Kemi, 100(2), 17-18.

Vancouver

Skibsted LH. Fremtidens kød: Flere antioxidanter i dyrenes foder. Dansk Kemi. 2019;100(2):17-18.

Author

Skibsted, Leif Horsfelt. / Fremtidens kød : Flere antioxidanter i dyrenes foder. I: Dansk Kemi. 2019 ; Bind 100, Nr. 2. s. 17-18.

Bibtex

@article{0dd89eecb00f491bb50a6a793e40ef82,
title = "Fremtidens k{\o}d: Flere antioxidanter i dyrenes foder",
abstract = "K{\o}d er den vigtigste kilde til jern i vore kost, men biotilg{\ae}ngeligt jern {\o}ger dannelsen af radikaler under ford{\o}jelsen. Frie radikaler forbindes med tarmkr{\ae}ft. Den sydamerikanske mat{\'e}-plante kan, n{\aa}r den tils{\ae}ttes dyrenes foder, mindske radikaldannelse i k{\o}d",
author = "Skibsted, {Leif Horsfelt}",
year = "2019",
language = "Dansk",
volume = "100",
pages = "17--18",
journal = "Dansk Kemi",
issn = "0011-6335",
publisher = "TechMedia A/S",
number = "2",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Fremtidens kød

T2 - Flere antioxidanter i dyrenes foder

AU - Skibsted, Leif Horsfelt

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Kød er den vigtigste kilde til jern i vore kost, men biotilgængeligt jern øger dannelsen af radikaler under fordøjelsen. Frie radikaler forbindes med tarmkræft. Den sydamerikanske maté-plante kan, når den tilsættes dyrenes foder, mindske radikaldannelse i kød

AB - Kød er den vigtigste kilde til jern i vore kost, men biotilgængeligt jern øger dannelsen af radikaler under fordøjelsen. Frie radikaler forbindes med tarmkræft. Den sydamerikanske maté-plante kan, når den tilsættes dyrenes foder, mindske radikaldannelse i kød

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 100

SP - 17

EP - 18

JO - Dansk Kemi

JF - Dansk Kemi

SN - 0011-6335

IS - 2

ER -

ID: 215406535