Fremtidens kød: Flere antioxidanter i dyrenes foder
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Standard
Fremtidens kød : Flere antioxidanter i dyrenes foder. / Skibsted, Leif Horsfelt.
I: Dansk Kemi, Bind 100, Nr. 2, 2019, s. 17-18.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Fremtidens kød
T2 - Flere antioxidanter i dyrenes foder
AU - Skibsted, Leif Horsfelt
PY - 2019
Y1 - 2019
N2 - Kød er den vigtigste kilde til jern i vore kost, men biotilgængeligt jern øger dannelsen af radikaler under fordøjelsen. Frie radikaler forbindes med tarmkræft. Den sydamerikanske maté-plante kan, når den tilsættes dyrenes foder, mindske radikaldannelse i kød
AB - Kød er den vigtigste kilde til jern i vore kost, men biotilgængeligt jern øger dannelsen af radikaler under fordøjelsen. Frie radikaler forbindes med tarmkræft. Den sydamerikanske maté-plante kan, når den tilsættes dyrenes foder, mindske radikaldannelse i kød
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 100
SP - 17
EP - 18
JO - Dansk Kemi
JF - Dansk Kemi
SN - 0011-6335
IS - 2
ER -
ID: 215406535