Emnenavigation
Indhold
Footerlinks
Start
Toggle navigation
Find vej
Telefonbog
Job
KUnet
English
Uddannelser på KU
Bachelor
Kandidat
Ph.d.
Efteruddannelse
Kursuskatalog
Forskning på KU
Forskere og publikationer
Ph.d.-programmer
Forskningscentre
Nyheder
Nu forstår forskere ”endelig” hvordan biller drikker med numsen
22.03.2023
Skrift og udtale stikker af fra hinanden
16.03.2023
Optælling af 9 milliarder træer kan hjælpe med kontrol af klimakreditter og naturgenopretning
14.03.2023
Alle nyheder
Presseservice
Samarbejde og innovation
Forskningssamarbejde
Innovation på KU
Teknologioverførsel
KU Lighthouse innovation hub
Besøg KU
Offentlige arrangementer
Biblioteker
Museer
For skoler og gymnasier
Alumni
Om KU
Organisation
Tal og fakta
Profil og historie
Fakulteter
Institutter
Kontakt
Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD)
Institut for Fødevarevidenskab
Om instituttet
Fødevareforskning på KU FOOD
Sektioner
Design og forbrugeradfærd
Fødevareanalytisk kemi og bioteknologi
Ingrediens- og mejeriteknologi
Mikrobiologi og fermentering
Publikationer
Forskningsområder
Research groups
Forskningsprojekter
Forskning fordelt på sektioner
Ph.d.-afhandlinger fra KU FOOD
Uddannelse
Nyheder
Ansatte
Kontakt
Future Consumer Lab
Urban Farming SCIENCE
KU FOOD
Fødevareforskning på KU FOOD
Sektioner
Sektioner
Design og forbrugeradfærd
Ingrediens- og mejeriteknologi
Fødevareanalytisk kemi og bioteknologi
Mikrobiologi og fermentering