Emnenavigation
Indhold
Footerlinks
Coronavirus
Dansk
/
English
Toggle navigation
Find vej
Telefonbog
Job
KUnet
English
Uddannelser på KU
Bachelor
Kandidat
Ph.d.
Efter- og videreuddannelse
Kursuskatalog
Forskning på KU
Forskere og publikationer
Ph.d.-programmer
Forskningscentre
Nyheder
Sådan vil robotteknologi påvirke os og vores natur i fremtiden
08.03.2021
8. marts, 8 kvinder, 8 forskningsresultater
07.03.2021
Overraskende fund giver ny viden om mumificering i oldtidens Egypten
02.03.2021
Alle nyheder
Presseservice
Samarbejde
Forskningssamarbejde
Internationale alliancer
Innovation og entreprenørskab
Alumni
Besøg KU
Offentlige arrangementer
Biblioteker
Museer
For skoler og gymnasier
Om KU
Organisation
Tal og fakta
Profil og historie
Fakulteter
Institutter
Kontakt
Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD)
Vis søgemuligheder
Institut for Fødevarevidenskab
Kalender
Om instituttet
Fødevareforskning på KU FOOD
Sektioner
Design og forbrugeradfærd
Ingrediens- og mejeriteknologi
Kemometri og analytisk teknologi
Mikrobiologi og fermentering
Publikationer
Uddannelse
Nyheder
Ansatte
Kontakt
Future Consumer Lab
Urban Farming SCIENCE
KU FOOD
Fødevareforskning på KU FOOD
Sektioner
Sektioner
Design og forbrugeradfærd
Ingrediens- og mejeriteknologi
Kemometri og analytisk teknologi
Mikrobiologi og fermentering