Emnenavigation
Indhold
Footerlinks
Start
Toggle navigation
Find vej
Telefonbog
Job
KUnet
English
Uddannelser på KU
Bachelor
Kandidat
Ph.d.
Efteruddannelse
Kursuskatalog
Forskning på KU
Forskere og publikationer
Ph.d.-programmer
Forskningscentre
Nyheder
Filosoffer er enige med økonomer om klimaindsats – men savner etiske overvejelser
25.05.2023
Det første dokumenterede kys fandt sted i Mellemøsten for 4.500 år siden
18.05.2023
Lokale fortællinger skal forebygge konflikter om fremtidens danske landskaber
12.05.2023
Alle nyheder
Presseservice
Samarbejde og innovation
Forskningssamarbejde
Innovation på KU
Teknologioverførsel
KU Lighthouse innovation hub
Besøg KU
Offentlige arrangementer
Biblioteker
Museer
For skoler og gymnasier
Alumni
Om KU
Organisation
Tal og fakta
Profil og historie
Fakulteter
Institutter
Kontakt
Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD)
Institut for Fødevarevidenskab
Om instituttet
Bæredygtighed på KU FOOD
Fødevareforskning på KU FOOD
Sektioner
Publikationer
Forskningsområder
Research groups
Forskningsprojekter
Forskning fordelt på sektioner
Design and Consumer Behavior
Food Analytics and Biotechnology
Ingredient and Dairy Technology
Microbiology and Fermentation
Ph.d.-afhandlinger fra KU FOOD
Uddannelse
Nyheder
Ansatte
Kontakt
Future Consumer Lab
Urban Farming SCIENCE
KU FOOD
Fødevareforskning på KU FOOD
Forskning fordelt på s...
Forskning fordelt på sektioner
Forskning fordelt på KU FOODs sektioner (engelsk)
Design og forbrugeradfærd
Ingrediens- og mejeriteknologi
Fødevareanalytisk kemi og bioteknologi
Mikrobiologi og fermentering