Søren Balling Engelsen

Søren Balling Engelsen

Professor


  1. Udgivet

    IDDF2020-ABS-0174 Onset of hypertriglyceridemia in relation to dietary intake, gut microbiome and metabolomics signatures among home dwelling elderly

    Ahmad, H. F., Mejia, J. L. C., Krych, Lukasz, Khakimov, Bekzod, Kot, W., Bechshoft, R. L., Reitelseder, S., Engelsen, Søren Balling, Holm, L. & Faust, K., 2020, I: Gut. 69, Suppl 2, s. A21-A21 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Application of NMR-based metabolomics to the study of marine bivalves

    Aru, Violetta, Engelsen, Søren Balling & Cesare Marincola, F., 2016, Proceedings of the XIII International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science: a collection of peer-reviewed papers from the conference. s. 39-43 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Quantitative vibrational spectroscopy on pectins: prediction of the degree of esterification by chemometrics

    Engelsen, Søren Balling & Nørgaard, L., 1996, Ikke angivet. Visser, J. & Voragen, A. G. J. (red.). Elsevier, s. 541-548 8 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Monitoring oil quality changes in a frying bath by comparative spectrometry

    Engelsen, Søren Balling, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 107 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  5. Udgivet

    Machine learning

    Bassompierre, M., Nørgaard, L. & Engelsen, Søren Balling, 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 84 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Dioxin screening

    Bassompierre, M., Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus, Tomasi, G. & Engelsen, Søren Balling, 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 47 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  7. Udgivet
  8. Udgivet

    Use of Raman spectroscopy to study effect of cooking temperature and time on meat proteins

    Berhe, D. T., Lametsch, Rene, Hviid, M. S. & Engelsen, Søren Balling, 2012. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. Udgivet

    Effect of dietary fat level on the gross fatty acid profile of pork backfat: Raman spectroscopic study

    Berhe, D. T., Hviid, M. S., Engelsen, Søren Balling & Lametsch, Rene, 2014, Farm animal imaging: Kaposvár 2013. Maltin, C., Craigie, C. & Bünger, L. (red.). Quality Meat Scotland, s. 49-52 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Phosphorylated starch - granules packed for degradation

    Blennow, Andreas, Larsen, F. H. & Engelsen, Søren Balling, 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 4235410