Søren Balling Engelsen
Professor
Food Analytics and Biotechnology
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0003-4124-4338
Flest downloads
-
2529 downloadsUdgivet
Clasificación de vinos de la D.O.Ca. rioja empleando resonancia mangnética nuclear de protón y técnicas quimiométricas
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
-
1570 downloadsUdgivet
How the energy evaluation method used in the geometry optimization step affect the quality of the subsequent QSAR/QSPR models
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
1475 downloadsUdgivet
Method for prediction of lipoprotein content from NMR data
Publikation: Patent
-
1148 downloads
Conformations of disaccharides by empirical force field calculations.
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
-
949 downloadsUdgivet
Cereal (1—>3, 1—>4)-ß-D-glucans – functional properties and molecular interactions
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4235410
Flest downloads
-
2529
downloads
Clasificación de vinos de la D.O.Ca. rioja empleando resonancia mangnética nuclear de protón y técnicas quimiométricas
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1570
downloads
How the energy evaluation method used in the geometry optimization step affect the quality of the subsequent QSAR/QSPR models
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1475
downloads
Method for prediction of lipoprotein content from NMR data
Publikation: Patent
Udgivet