Ole G. Mouritsen
Professor emeritus
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
- 2018
- Udgivet
'Taste for Life': An exemplary case for interdisciplinary collaboration between scientists and practitioners on taste research and communication
Schneider, M., Wistoft, K., Frøst, Michael Bom, Olsen, Annemarie, Hedegaard, L. & Mouritsen, Ole G., 2018, I: International Journal of Food Design. 3, 2, s. 166 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceabstrakt i tidsskrift › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
- Udgivet
Taste - a gastrophycical perspective
Clausen, M. P., Christensen, M. & Mouritsen, Ole G., 2018, I: International Journal of Food Design. 3, 2, s. 157 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceabstrakt i tidsskrift › Forskning › fagfællebedømt
- 1999
- Udgivet
Monte Carlo simulation of diblock copolymer microphases by means of a fast off-lattice model
Besold, G., Hassager, O. & Mouritsen, Ole G., sep. 1999, I: Computer Physics Communications. 121, s. 542-544 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 1987
Phase Transitions in Biological Membranes
Mouritsen, Ole G., 1987, I: Annals of the New York Academy of Sciences. 491, 1, s. 166-169 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Konferenceabstrakt i tidsskrift › Forskning › fagfællebedømt
- 1986
- Udgivet
UNIVERSAL ASPECTS OF DOMAIN-GROWTH KINETICS.
Mouritsen, Ole G., 1 dec. 1986, ANNEALING PROCESSES: RECOVERY, RECRYSTALLIZATION AND GRAIN GROWTH, PROCEEDINGS OF THE 7TH RISO INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON METALLURGY AND MATERIALS SCIENCE.. Hansen, N., Jensen, D. J., Leffers, T. & Ralph, B. (red.). Riso Natl Lab, s. 457-462 6 s. (ANNEALING PROCESSES: RECOVERY, RECRYSTALLIZATION AND GRAIN GROWTH, PROCEEDINGS OF THE 7TH RISO INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON METALLURGY AND MATERIALS SCIENCE.).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
ID: 14610784
Flest downloads
-
798
downloads
Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
526
downloads
Cephalopod gastronomy - a promise for the future
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
246
downloads
Odour-induced umami - olfactory contribution to umami taste in seaweed extracts (dashi) by sensory interactions
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet