Ole G. Mouritsen
Professor
Design and Consumer Behavior
Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-C511
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-4258-8960
Emneord
- Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet - Fysisk kemi, molekylær biofysik, lipider og membraner, gastrofysik, kulinarisk fødevareinnovation, umami, mundfølelse, tang, blæksprutter, grøntsager
ID: 14610784
Flest downloads
-
576
downloads
Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
321
downloads
Cephalopod gastronomy - a promise for the future
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
155
downloads
Data-driven methods for the study of food perception, consumption, and culture
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet