Ole G. Mouritsen
Ole G. Mouritsen

Professor


  1. 2019
  2. Udgivet

    Grøntsager vil ikke spises. Ideer

    Mouritsen, Ole G., 5 jul. 2019, I : Weekendavisen Berlingske. 2019, 27, s. 13-13 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  3. Udgivet

    (Complex Chinese characters - Mouthfeel)

    Mouritsen, Ole G. & Styrbæk, K., 2019, Briefing Press, Taipei. 394 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    (Complex Japanese characters - Science of food texture)

    Mouritsen, Ole G. & Styrbæk, K., 2019, Kagaku-Dojin Publ. Co, Tokyo . 344 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    A mini-review on the microbial continuum: consideration of a link between judicious consumption of a varied diet of macroalgae and human health and nutrition

    Cornish, M. L., Mouritsen, Ole G. & Critchley, A. T., 2019, I : Journal of Oceanology and Limnology. 37, 3, s. 790-805 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Chefs meet scientists: Gastro-Science-Chef-2018

    Mouritsen, Ole G., Sörensen, P. M. & Flore, R., 2019, I : International Journal of Gastronomy and Food Science. 17, 2 s., 100162.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLederForskningfagfællebedømt

  7. Accepteret/In press

    Culinary sciences for the enhancement of the public understanding of science

    Mouritsen, Ole G., 2019, (Accepteret/In press) CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    En fleksitar i harmoni med naturen

    Mouritsen, Ole G., 2019, I : Politiken MAD. 3, s. 86 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  9. Accepteret/In press

    Gastrophysics of squid: from gastronomy to science and back again

    Mouritsen, Ole G., Schmidt, Charlotte Vinther, Faxholm, P. L. & Clausen, M. P., 2019, (Accepteret/In press) CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  10. Accepteret/In press

    How texture makes taste: mouthfeel

    Mouritsen, Ole G., 2019, (Accepteret/In press) CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  11. Accepteret/In press

    Imaging foodstuff and products of culinary transformations

    Mouritsen, Ole G., Clausen, M. P. & Christensen, M., 2019, (Accepteret/In press) CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...17 Næste

ID: 14610784