Ole G. Mouritsen

Ole G. Mouritsen

Professor


  1. 2020
  2. Accepteret/In press

    (Complex Korean characters - Mouthfeel)

    Mouritsen, Ole G. & Styrbæk, K., 2020, (Accepteret/In press) Tabi Books, Seoul.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    5 spørgsmål og svar om de vigtige kostfibre

    Mouritsen, Ole G., 2020, I : Politiken MAD. 7, s. 82-83 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  4. Udgivet

    A Role for Macroalgae and Cephalopods in Sustainable Eating

    Mouritsen, Ole G. & Schmidt, Charlotte Vinther, 2020, I : Frontiers in Psychology. 11, 5 s., 1402.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Accepteret/In press

    Culinary sciences for the enhancement of the public understanding of science

    Mouritsen, Ole G., 2020, (Accepteret/In press) CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Du kender umami, men nu skal du også kende kokumi

    Mouritsen, Ole G., 2020, I : Politiken MAD. 6, s. 76 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Fjordrejer - meget mere end en tur i Grøften!

    Mouritsen, Ole G. & Styrbæk, K., 2020, I : Gastro. 162, s. 128-133 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  8. Accepteret/In press

    Gastrophysics of squid: from gastronomy to science and back again

    Mouritsen, Ole G., Schmidt, Charlotte Vinther, Faxholm, P. L. & Clausen, M. P., 2020, (Accepteret/In press) CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Grønt med umami og velsmag: Håndværk, viden & opskrifter

    Styrbæk, K. & Mouritsen, Ole G., 2020, Gyldendal. 352 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  10. Accepteret/In press

    How texture makes taste: mouthfeel

    Mouritsen, Ole G., 2020, (Accepteret/In press) CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  11. Accepteret/In press

    Imaging foodstuff and products of culinary transformations

    Mouritsen, Ole G., Clausen, M. P. & Christensen, M., 2020, (Accepteret/In press) CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...35 Næste

ID: 14610784