Ole G. Mouritsen

Ole G. Mouritsen

Professor


  1. 2019
  2. Udgivet

    Grøntsager vil ikke spises. Ideer. / Mouritsen, Ole G.

    I: Weekendavisen Berlingske, Bind 2019, Nr. 27, 05.07.2019, s. 13-13.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  3. Udgivet

    (Complex Chinese characters - Mouthfeel). / Mouritsen, Ole G.; Styrbæk, Klavs.

    Briefing Press, Taipei, 2019. 394 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    (Complex Japanese characters - Science of food texture). / Mouritsen, Ole G.; Styrbæk, Klavs.

    Kagaku-Dojin Publ. Co, Tokyo , 2019. 344 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    A mini-review on the microbial continuum : consideration of a link between judicious consumption of a varied diet of macroalgae and human health and nutrition. / Cornish, M. Lynn; Mouritsen, Ole G.; Critchley, Alan T.

    I: Journal of Oceanology and Limnology, Bind 37, Nr. 3, 2019, s. 790-805.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Chefs meet scientists: Gastro-Science-Chef-2018. / Mouritsen, Ole G.; Sörensen, Pia M.; Flore, Roberto.

    I: International Journal of Gastronomy and Food Science, Bind 17, 100162, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLederForskningfagfællebedømt

  7. Accepteret/In press

    Culinary sciences for the enhancement of the public understanding of science. / Mouritsen, Ole G.

    CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press, 2019.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  8. Accepteret/In press

    Gastrophysics of squid: from gastronomy to science and back again. / Mouritsen, Ole G.; Schmidt, Charlotte Vinther; Faxholm, Peter Lionet; Clausen, Mathias Porsmose.

    CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press, 2019.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  9. Accepteret/In press

    How texture makes taste: mouthfeel. / Mouritsen, Ole G.

    CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press, 2019.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  10. Accepteret/In press

    Imaging foodstuff and products of culinary transformations. / Mouritsen, Ole G.; Clausen, Mathias Porsmose; Christensen, Morten.

    CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. CRC Press, 2019.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Kødet sætter rødt lys for en grøn fremtid. / Mouritsen, Ole G.

    I: Politiken MAD, Bind 1, 2019, s. 76-77.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste

ID: 14610784