Mikael Agerlin Petersen
Lektor
ORCID: 0000-0002-4106-7696
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- Udgivet
Ghanaian cocoa bean fermentation characterized by spectroscopic and chromatographic methods and chemometrics
Aculey, P. C., Snitkjær, P., Owusu, M., Bassompierre, M. B. R., Takrama, J., Nørgaard, L., Petersen, Mikael Agerlin & Nielsen, Dennis Sandris, 2010, I: Journal of Food Science. 75, 6, s. S300-S307 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Comprehensive analysis of chromatographic data by using PARAFAC2 and principal components analysis
Amigo Rubio, J. M., Popielarz, M. J., Callejón, R. M., Morales, M. L., Troncoso, A. M., Petersen, Mikael Agerlin & Toldam-Andersen, Torben, 2010, I: Journal of Chromatography A. 1217, 26, s. 4422-4429 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Ripening of extra-hard cheese made with mesophilic DL-starter
Rehn, L. U. I., Petersen, Mikael Agerlin, Saedén, K. H. & Ardö, Ylva Margareta, 2010, I: International Dairy Journal. 20, 12, s. 844-851 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4234257
Flest downloads
-
2508
downloads
Continuous collection of volatiles produced by Streptomyces grown on oatmeal agar by headspace extraction and GC-MS
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1245
downloads
Aroma analysis and data handling in the evaluation of niche apple juices from 160 local danish apple cultivars
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
1098
downloads
Assessment of aroma of chocolate produced from two ghanaian cocoa fermentation types
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet