Mikael Agerlin Petersen
Lektor
ORCID: 0000-0002-4106-7696
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- Udgivet
Sensory based quality control utilising an electronic nose and GC-MS analyses to predict end-product quality from raw materials
Hansen, T., Petersen, Mikael Agerlin & Byrne, D. V., 2005, I: Meat Science. 69, 4, s. 621-634 14 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Aroma development in semi-hard reduced-fat cheese inoculated with Lactobacillus paracasei strains with different aminotransferase profiles
Thage, B. V., Broe, M. L., Petersen, M. H., Petersen, Mikael Agerlin, Bennedsen, M. & Ardö, Ylva Margareta, 2005, I: International Dairy Journal. 15, 6-9, s. 795-805 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Application of dynamic headspace technique and gas chromatography: mass spectrometry methods for bread
Venskaityte, A., Juodeikiene, G., Hansen, Åse Solvej & Petersen, Mikael Agerlin, 2005, I: Ekologia i Technika. 13, 5, s. 182 - 186 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4234257
Flest downloads
-
2508
downloads
Continuous collection of volatiles produced by Streptomyces grown on oatmeal agar by headspace extraction and GC-MS
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1245
downloads
Aroma analysis and data handling in the evaluation of niche apple juices from 160 local danish apple cultivars
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
1098
downloads
Assessment of aroma of chocolate produced from two ghanaian cocoa fermentation types
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet