Jens Risbo

Jens Risbo

Lektor

Medlem af:


    1. 2016
    2. Udgivet

      Caking of lactose: a critical review

      Carpin, M. A., Bertelsen, H., Bech, J. K., Jeantet, R., Risbo, Jens & Schuck, P., 2016, I: Trends in Food Science & Technology. 53, s. 1-12 12 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Cooking with beer: how much alcohol is left?

      Ryapushkina, J., Skovenborg, E., Astrup, A., Risbo, Jens, Bech, L. M., Jensen, M. G. & Snitkjær, P., 2016, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 5-6, s. 17-26 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Ptychographic X-ray computed tomography of extended colloidal networks in food emulsions

      Nielsen, M. S., Munk, M. B., Diaz, A., Pedersen, E. B. L., Holler, M., Bruns, S., Risbo, Jens, Mortensen, Kell & Feidenhans'l, Robert Krarup, 2016, I: Food Structure. 7, s. 21-28 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Struktur i fødevarer kan styres med ingredienser

      Munk, M. B. & Risbo, Jens, 2016, I: Dansk Kemi. 97, 11, s. 13-15 3 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    ID: 4233848