Jens Risbo

Jens Risbo

Lektor


  1. 2021
  2. Udgivet

    Solubility of carbon dioxide in renneted casein matrices: Effect of pH, salt, temperature, partial pressure, and moisture to protein ratio

    Lamichhane, P., Sharma, P., Kelly, A. L., Risbo, Jens, Rattray, Fergal Patrick & Sheehan, J. J., 2021, I : Food Chemistry. 336, 7 s., 127625.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 2020
  4. Udgivet

    Expedited investigation of powder caking aided by rapid 3D prototyping of testing devices

    Hirschberg, C., Bøtker, Johan Peter, Risbo, Jens, Sun, C. C. & Rantanen, Jukka, 2020, I : Journal of Pharmaceutical Sciences. 109, 1, s. 769-774 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2019
  6. Udgivet

    Cooking with alcoholic beverages – Validating a mathematical description of the loss of ethanol in liquid dishes

    Snitkjær, P. & Risbo, Jens, 2019, I : International Journal of Gastronomy and Food Science. 16, s. 1-4 100136.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Effects of Water on Powder Flowability of Diverse Powders Assessed by Complimentary Techniques

    Hirschberg, C., Sun, C. C., Risbo, Jens & Rantanen, Jukka, 2019, I : Journal of Pharmaceutical Sciences. 108, 8, s. 2613-2620

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Hybrid coating of alginate microbeads based on protein-biopolymer multilayers for encapsulation of probiotics

    Yücel Falco, C., Amadei, F., Dhayal, S. K., Cárdenas, M., Tanaka, M. & Risbo, Jens, 2019, I : Biotechnology Progress. 35, 3, e2806.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Improving Powder Characteristics by Surface Modification Using Atomic Layer Deposition

    Hirschberg, C., Jensen, N. S., Bøtker, Johan Peter, Madsen, Anders Østergaard, Kääriäinen, T. O., Kääriäinen, M., Hoppu, P., George, S. M., Murtomaa, M., Sun, C. C., Risbo, Jens & Rantanen, Jukka, 2019, I : Organic Process Research & Development. 23, 11, s. 2362-2368

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Oleogelating properties of ethylcellulose in oil-in-water emulsions: the impact of emulsification methods studied by 13C MAS NMR, surface tension and micropipette manipulation studies

    Munk, M. B., Utoft, A., Larsen, F. H., Needham, D. & Risbo, Jens, 2019, I : Food Hydrocolloids. 89, s. 700-706 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Surface engineered bacteria as Pickering stabilizers for foams and emulsions

    Jiang, Xiaoyi, Yücel Falco, C., Dalby, K. N., Siegumfeldt, Henrik, Arneborg, Nils & Risbo, Jens, 2019, I : Food Hydrocolloids. 89, s. 224-233 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. 2018
  13. Udgivet

    The possible causal relationship between fragmentation of genomic DNA and formation of viable, but non-culturable probiotic bacteria upon storage in dry state

    Hansen, M. R. W., Ramsussen, M. A., Skov, T., Clausen, A. & Risbo, Jens, 2018, I : Biotechnology Progress. 34, 1, s. 231-242 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. Udgivet

    Using Ethylcellulose to Structure Oil Droplets in Ice Cream Made with High Oleic Sunflower Oil

    Munk, M. B., Munk, D. M. E., Gustavsson, F. & Risbo, Jens, 2018, I : Journal of Food Science. 83, 10, s. 2520-2526

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste

ID: 4233848