Karsten Olsen
Lektor
- Udgivet
Videnskaben bag østers med champagne
Schmidt, C. V., Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Aktuel Naturvidenskab. 2021, 1, s. 32-36 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Umami-potentiale af fermenterede drikkevarer
Schmidt, C. V., Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Dansk Kemi. 102, 2, s. 16-19 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Umami-potentiale af danske østers og blæksprutter
Schmidt, C. V., Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Dansk Kemi. 102, 1, s. 16-19 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Umami potential of fermented beverages: Sake, wine, champagne, and beer
Schmidt, C. V., Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Food Chemistry. 360, 10 s., 128971.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Two statistical tools for assessing functionality and protein characteristics of different fava bean (Vicia faba l.) ingredients
Sharan, Siddharth, Zotzel, J., Stadtmüller, J., Bonerz, D., Aschoff, J., Saint-Eve, A., Maillard, M. N., Olsen, Karsten, Rinnan, Åsmund & Orlien, Vibeke, 2021, I: Foods. 10, 10, 11 s., 2489.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The physical stability of plant-based drinks and the analysis methods thereof
Patra, Tiffany, Rinnan, Åsmund & Olsen, Karsten, 2021, I: Food Hydrocolloids. 118, 14 s., 106770.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Physicochemical characterization of sous vide cooked squid (Loligo forbesii and Loligo vulgaris) and the relationship to selected sensory properties and hedonic response
Schmidt, C. V., Plankensteiner, L., Faxholm, P. L., Olsen, Karsten, Mouritsen, Ole G. & Frøst, Michael Bom, 2021, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 23, 11 s., 100298.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Gastrophysical and chemical characterization of structural changes in cooked squid mantle
Schmidt, C. V., Plankensteiner, L., Clausen, M. P., Walhter, A. R., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Journal of Food Science. 86, 11, s. 4811-4827Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4240660
Flest downloads
-
974
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
630
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
123
downloads
The physical stability of plant-based drinks and the analysis methods thereof
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet