Vibeke Orlien
Lektor
ORCID: 0000-0003-4354-6591
Forskningsaktiviteter:
- Fødevarekemi og –fysik i relation til forarbejdning og opbevaring af fødevarer
- Termodynamik i fødevarer
- Højtryksmetoder til forarbejdning af fødevarer og virkningerne på fødevarekomponenter og deres egenskaber
- Højtryksinducerede proteinændringer i kød-, mælke- og planteprodukter med fokus på tekstur og proteinfordøjelse
- Udvikling af nye fødevarer ved forskellige herunder særligt ikke-termiske forarbejdningsteknologier
Researchgate: https://www.researchgate.net/profile/Vibeke_Orlien
Videnskabelig organisator
- Kongresvært for the 11th International Conference on High Pressure Bioscience and Biotechnology (HPBB2020), Juli 2022
- Kongresvært for the 1st International workshop “food processing for preserving bioactive and nutritional compounds”, juli 2016
Undervisnings- og vejledningsområder
- Vejleder for ph.d.-studerende og post.doc ifm nationale og internationale forskningsprojekter
- Vejleder for bachelor- og kandidatstuderende i samarbejde med små og store virksomheder
ID: 4226516
Flest downloads
-
984
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
639
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
155
downloads
Biochemical and Nutritional Changes during Food Processing and Storage
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Leder › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet