Karsten Olsen
Lektor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-0104-6292
Emneord
- Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet - Analytisk kemi, Bioteknologi, Enzymer i fødevarer, Fødevarekemi, Fødevarekvalitet, Kemometri, Højtryksteknologi, Kemi, Kinetik, Forarbejdning af fødevarer
ID: 4240660
Flest downloads
-
923
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
584
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
58
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet