11. august 2017

Kinesisk TV besøgte FOOD

Dokumentar til kinesisk tv

Kinesiske CCTV besøgte Nordic Food Lab ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet for at lave optagelser til en dokumentar om umami smag.

Indhold ikke tilgængeligt på grund af cookie-valg

Du kan ikke se indholdet i dette felt på grund af dine cookie-valg.

Klik her for at redigere dine cookie-indstillinger.

Kategori: Statistik, Markedsføring

(Videoen er på engelsk).

Kinesisk CCTV besøgte Nordic Food Lab på Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) ved Københavns Universitet, for at interviewe professor Ole G. Mouritsen, lektor Michael Bom Frøst og chef Roberto Flore om umami smag. I videoen ovenfor er CCTV i gang med at filme Roberto Flore.

Optagelserne skal bruges i en dokumentarfilm om umami smag, som CCTV optager i forskellige lande. Dokumentaren, der instrueres af Zhou Jing, vil blive vist til det kinesiske nytår.