Kinesisk TV besøgte FOOD
Kinesiske CCTV besøgte Nordic Food Lab ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet for at lave optagelser til en dokumentar om umami smag.
Kinesisk CCTV besøgte Nordic Food Lab på Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) ved Københavns Universitet, for at interviewe professor Ole G. Mouritsen, lektor Michael Bom Frøst og chef Roberto Flore om umami smag. I videoen ovenfor er CCTV i gang med at filme Roberto Flore.
Optagelserne skal bruges i en dokumentarfilm om umami smag, som CCTV optager i forskellige lande. Dokumentaren, der instrueres af Zhou Jing, vil blive vist til det kinesiske nytår.
Emner
Relaterede nyheder
Kontakt
Professor Ole G. Mouritsen, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD), Københavns Universitet, ole.mouritsen@food.ku.dk
Lektor Michael Bom Frøst, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD), Københavns Universitet, mbf@food.ku.dk
Chef Roberto Flore, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD), Københavns Universitet, Roberto Flore rf@nordicfoodlab.org
or
Kommunikationsmedarbejder Lene Hundborg Koss, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD), Københavns Universitet, lene.h.koss@food.ku.dk