Ingredient and Dairy Technology

  1. 2014
  2. Udgivet
  3. 2016
  4. Udgivet

    Struktur i fødevarer kan styres med ingredienser

    Munk, M. B. & Risbo, Jens, 2016, I: Dansk Kemi. 97, 11, s. 13-15 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. 2017
  6. Udgivet

    New certified brewer education: at scandinavian school of brewing

    Johansen, Kim Lou, 2017, I: Scandinavian Brewers' Review. 74, 3, s. 26-27

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Ristning: Kaffe og Maillard

    Lund, Marianne N., 2017

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

  8. Udgivet

    Projekt skal sikre bedre kvalitet af vores fødevarer

    Lund, Marianne N., 22 nov. 2017, I: Fødevarefokus. 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

  9. 2018
  10. Udgivet

    Antioxidanter fra grøn te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar mælk

    Lund, Marianne N., 2018, 1 s. København : Danmarks Frie Forskningsfond.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  11. Udgivet

    Te er ikke bare noget, vi drikker: det kan også give kødet naturlig holdbarhed

    Jongberg, S., Tørngren, M. A. & Skibsted, Leif Horsfelt, feb. 2018, I: Fødevaremagasinet. 2, s. 18 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  12. 2019
  13. Udgivet

    Scandinavian school of brewing: we make brewers better

    Johansen, Kim Lou, 2019, I: Scandinavian Brewers' Review. 76, 4, s. 14-17

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  14. 2020
  15. Udgivet
  16. 2021
  17. Udgivet

    Fødevareforskningens historie

    Skibsted, Leif Horsfelt, 2021

    Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Forrige 1 2 Næste