Øl som smagsgiver i mad

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Øl som smagsgiver i mad. / Snitkjær, Pia.

I: Nyt fra Bryggeriforeningen, Nr. April 2017, 2017, s. 10-11.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Snitkjær, P 2017, 'Øl som smagsgiver i mad', Nyt fra Bryggeriforeningen, nr. April 2017, s. 10-11. <http://ipaper.ipapercms.dk/Bryggerigruppen/NytfraBF/nbf-april-2017/>

APA

Snitkjær, P. (2017). Øl som smagsgiver i mad. Nyt fra Bryggeriforeningen, (April 2017), 10-11. http://ipaper.ipapercms.dk/Bryggerigruppen/NytfraBF/nbf-april-2017/

Vancouver

Snitkjær P. Øl som smagsgiver i mad. Nyt fra Bryggeriforeningen. 2017;(April 2017):10-11.

Author

Snitkjær, Pia. / Øl som smagsgiver i mad. I: Nyt fra Bryggeriforeningen. 2017 ; Nr. April 2017. s. 10-11.

Bibtex

@article{5f653c64dcf2420d97561efc8d087df9,
title = "{\O}l som smagsgiver i mad",
author = "Pia Snitkj{\ae}r",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "10--11",
journal = "Nyt fra Bryggeriforeningen",
number = "April 2017",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Øl som smagsgiver i mad

AU - Snitkjær, Pia

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 10

EP - 11

JO - Nyt fra Bryggeriforeningen

JF - Nyt fra Bryggeriforeningen

IS - April 2017

ER -

ID: 178540002