Ylva Margareta Ardö
Professor emeritus
Workshop 2: Methods for artificial perception
Ardö, Ylva Margareta (Foredragsholder)
21 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Victoria University (Ekstern organisation)
Ardö, Ylva Margareta (Medlem)
30 mar. 2008 → …Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
University College Cork, Ireland (Ekstern organisation)
Ardö, Ylva Margareta (Medlem)
7 jun. 2006Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af bedømmelsesudvalg
Studie av den norrländska medföljandeflorans inverken
Ardö, Ylva Margareta (Arrangør)
6 apr. 2006 → 31 dec. 2008Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Smagsdannelse under ostemodning. Foredrag på møde i tmagruppen Bag om Smagen
Ardö, Ylva Margareta (Foredragsholder)
23 nov. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Ripening of Nothern European cheeses : Ph.d. kursus "Ripening of Northern European cheeses"
Ardö, Ylva Margareta (Deltager)
1 nov. 2006 → 31 dec. 2008Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Ripening of Northern European cheeses : Ph.d. kursus "Ripening of Northern European cheeses"
Ardö, Ylva Margareta (Arrangør)
1 nov. 2006 → 31 dec. 2008Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Proteolysis and flavour formation in cheese
Ardö, Ylva Margareta (Foredragsholder)
28 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Proteolysis and flavour formation in cheese
Ardö, Ylva Margareta (Oplægsholder)
28 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Potential of Lactobacillus in Northern European Cheeses : Influence of Lactobacillus on peptide composition of cheese
Ardö, Ylva Margareta (Arrangør)
20 jun. 2006 → …Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
ID: 4239930
Flest downloads
-
1273
downloads
Genome sequence of Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris strain T26, isolated from mesophilic undefined cheese starter
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1023
downloads
Genome sequences of two Leuconostoc pseudomesenteroides strains isolated from Danish dairy starter cultures
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
749
downloads
Volatile compounds and amino acids in cheese powders made from matured cheeses
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet