Ylva Margareta Ardö

Ylva Margareta Ardö

Professor emeritus

  1. Workshop 2: Methods for artificial perception

    Ardö, Ylva Margareta (Foredragsholder)

    21 jun. 2005

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  2. Victoria University (Ekstern organisation)

    Ardö, Ylva Margareta (Medlem)

    30 mar. 2008 → …

    Aktivitet: Medlemskab - typerMedlemskab af bedømmelsesudvalg

  3. University College Cork, Ireland (Ekstern organisation)

    Ardö, Ylva Margareta (Medlem)

    7 jun. 2006

    Aktivitet: Medlemskab - typerMedlemskab af bedømmelsesudvalg

  4. Studie av den norrländska medföljandeflorans inverken

    Ardö, Ylva Margareta (Arrangør)

    6 apr. 200631 dec. 2008

    Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typerOrganisation af og deltagelse i konference

  5. Smagsdannelse under ostemodning. Foredrag på møde i tmagruppen Bag om Smagen

    Ardö, Ylva Margareta (Foredragsholder)

    23 nov. 2005

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  6. Ripening of Nothern European cheeses : Ph.d. kursus "Ripening of Northern European  cheeses"

    Ardö, Ylva Margareta (Deltager)

    1 nov. 200631 dec. 2008

    Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typerOrganisation af og deltagelse i konference

  7. Ripening of Northern European  cheeses : Ph.d. kursus "Ripening of Northern European  cheeses"

    Ardö, Ylva Margareta (Arrangør)

    1 nov. 200631 dec. 2008

    Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typerOrganisation af og deltagelse i konference

  8. Proteolysis and flavour formation in cheese

    Ardö, Ylva Margareta (Foredragsholder)

    28 nov. 2007

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  9. Proteolysis and flavour formation in cheese

    Ardö, Ylva Margareta (Oplægsholder)

    28 nov. 2007

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  10. Potential of Lactobacillus in Northern European Cheeses : Influence of Lactobacillus on peptide composition of cheese

    Ardö, Ylva Margareta (Arrangør)

    20 jun. 2006 → …

    Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typerOrganisation af og deltagelse i konference

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

ID: 4239930