Mogens Larsen Andersen

Mogens Larsen Andersen

Professor

Medlem af:


    1. 2018
    2. Udgivet

      Real-time measurement of laccase catalyzed formation of radicals in lignin by electron paramagnetic resonance spectroscopy

      Munk, L., Andersen, Mogens Larsen & Meyer, A., 2018, I: ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY. 255, 117.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningfagfællebedømt

    3. 2014
    4. Udgivet

      Thiols and the stability of wort and beer

      Andersen, Mogens Larsen, 2014, Stabilnosc piwa wyzwaniem dla browarnictwa XXI wieku: XVII Szkola Technologii Fermentacji. Poreda, A. & Antkiewicz, P. (red.). Kraków: Uniwersytet Rolniczy, s. 32-41 10 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    5. 2012
    6. Udgivet
    7. 2011
    8. Udgivet

      Effect of rosemary essential oil on the quality of pork burgers

      Nieto, G., Skibsted, Leif Horsfelt, Andersen, Mogens Larsen, Patarata, L. & Ros, G., 2011. 4 s.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    9. 2010
    10. Udgivet

      Characterisation of a stable Radical in Dark Beer

      Lund, Marianne N., Jehle, D., Øgendal, Lars Holm & Andersen, Mogens Larsen, 2010. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

    11. Udgivet

      Charcterisation of a stable Radical in Dark Beer

      Lund, Marianne N., Jehle, D., Øgendal, Lars Holm & Andersen, Mogens Larsen, 2010. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    12. 2008
    13. Udgivet

      Texture changes and myosin oxidation during ripening of saltet herring

      Christensen, L., Andersen, E., Christensen, M., Andersen, Mogens Larsen & Baron, C. P., 2008, International Conference of Meat Science and Technology 2008. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), 3 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    14. 2006
    15. Udgivet

      Comparison of tenax TA and tenax GR as adsorbent materials for headspace sampling of black currant juice aroma

      Varming, C., Andersen, Mogens Larsen & Poll, L., 2006. 4 s.

      Publikation: KonferencebidragPaperForskning

    16. Udgivet

      The important role of taurine in oxidative metabolism

      Hansen, S. H., Andersen, Mogens Larsen, Birkedal, H., Cornett, Claus & Wibrand, F., 2006, Taurine 6. Springer New York, s. 129-135 7 s. (Advances in Experimental Medicine and Biology, Bind 583).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    17. 2005
    18. Udgivet

      Glycosidically bound alcohols of black currant juice

      Varming, C., Andersen, Mogens Larsen & Poll, L., 2005. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    Forrige 1 2 Næste

    ID: 4237838