Mogens Larsen Andersen

Mogens Larsen Andersen

Professor MSO


  1. 2019
  2. Udgivet

    Effect of pH on the reaction between naringenin and methylglyoxal : a kinetic study. / Zhu, Hongkai; Poojary, Mahesha M.; Andersen, Mogens L.; Lund, Marianne N.

    I: Food Chemistry, Bind 298, 125086, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Interactions of dietary fiber bound antioxidants with hydroxycinnamic and hydroxybenzoic acids in aqueous and liposome media. / Celik, Ecem Evrim; Amigo Rubio, Jose Manuel; Andersen, Mogens Larsen; Gökmen, Vural.

    I: Food Chemistry, Bind 278, 2019, s. 294-304.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Investigating the evolution of free staling aldehydes throughout the wort production process. / Ditrych, M.; Filipowska, W.; De Rouck, G.; Jaskula-Goiris, B.; Aerts, G.; Andersen, M. L.; De Cooman, L.

    I: BrewingScience, Bind 72, Nr. 1-2, 2019, s. 10-17.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Laccase Induced Lignin Radical Formation Kinetics Evaluated by Electron Paramagnetic Resonance Spectroscopy. / Perna, Valentina; Wittrup Agger, Jane; Andersen, Mogens L.; Holck, Jesper; Meyer, Anne S.

    I: ACS Sustainable Chemistry & Engineering, Bind 7, Nr. 12, 2019, s. 10425-10434.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Oxygen permeability and oxidative stability of fish oil-loaded electrosprayed capsules measured by Electron Spin Resonance : effect of dextran and glucose syrup as main encapsulating materials. / Boerekamp, Demi M. W.; Andersen, Mogens L.; Jacobsen, Charlotte; Chronakis, Ioannis S.; García-Moreno, Pedro J.

    I: Food Chemistry, Bind 287, 2019, s. 287-294.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 2018
  8. Udgivet

    Characterization and reactivity of soot from fast pyrolysis of lignocellulosic compounds and monolignols. / Trubetskaya, Anna; Brown, Avery; Tompsett, Geoffrey A.; Timko, Michael T.; Kling, Jens; Brostrom, Markus; Andersen, Mogens Larsen; Umeki, Kentaro.

    I: Applied Energy, Bind 212, 2018, s. 1489-1500.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    ESR Spectroscopy for the Study of Oxidative Processes in Food and Beverages. / Andersen, Mogens Larsen; Skibsted, Leif Horsfelt.

    Modern Magnetic Resonance. red. / Graham A. Webb . 2. udg. Springer, 2018. s. 1781-1794.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Influence of mediators on laccase catalyzed radical formation in lignin. / Munk, Line; Andersen, Mogens Larsen; Meyer, Anne S.

    I: Enzyme and Microbial Technology, Bind 116, 2018, s. 48-56.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Interactions of coffee and bread crust melanoidins with hydroxycinnamic and hydroxybenzoic acids in aqueous radical environment. / Celik, Ecem Evrim; Amigo Rubio, Jose Manuel; Andersen, Mogens Larsen; Gokmen, Vural.

    I: Food Research International, Bind 108, 2018, s. 286-294.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Real-time measurement of laccase catalyzed formation of radicals in lignin by electron paramagnetic resonance spectroscopy. / Munk, Line; Andersen, Mogens Larsen; Meyer, Anne.

    I: ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY, Bind 255, 117, 2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...15 Næste

ID: 4237838