Leif Horsfelt Skibsted
Professor emeritus
- 1996
- Udgivet
Chemical changes in meat and meat products during storage, transportation and retail display: theoretical considerations
Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, Meat quality and meat packaging. Taylor, S. A. . . A. . (red.). s. 169-181 13 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
- Udgivet
Cholesterol oxidation in a heterogeneous system initiated by water-soluble radicals
Nielsen, J. H., Olsen, C. E. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Food Chemistry. 56, 1, s. 33-37 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Cholesterol oxidation in butter and dairy spread during storage
Nielsen, J. H., Olsen, C. E., Jensen, C. E. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Journal of Dairy Research. 63, s. 159-167 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Cholesterol oxidation in feta cheese produced from high-temperature bleached and from non-bleached butteroil from bovine milk
Nielsen, J. H., Olsen, C. E., Lyndon, J., Sørensen, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Journal of Dairy Research. 63, s. 615-621 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of barrier film containing hydroxybenzophenone or titanium dioxide on light induced chemical changes in aquavit
Refsgaard, H. H. F., Dalby, S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 29, s. 267-271 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of high hydrostatic pressure on the enzymic hydrolysis of beta-lactoglobulin B by trypsin, thermolysin and pepsin
Stapelfeldt, H., Hjort Petersen, P., Rotvig Kristiansen, K., Qvist, K. B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Journal of Dairy Research. 63, s. 111-118 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Glastilstande i levnedsmidler
Bork Andersen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Plus Proces. 3, s. 10-13 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
High-pressure effects on oxidation of nitrosylmyoglobin
Bruun-Jensen, L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Meat Science. 44, 3, s. 145-149 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Højtryksbehandling som mejeriteknologisk proces
Stapelfeldt, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Maelkeritidende. 5, s. 106-107 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Kinetics of formation of fluorescent products from hexanal and L-lysine in a two-phase system
Stapelfeldt, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Lipids. 31, 11, s. 1125-1132 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4230940
Flest downloads
-
2836
downloads
Quantification of protein carbonyls in meat by DNPH-ELISA analysis
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
2030
downloads
Sodium chloride or heme protein induced lipid oxidation in raw, minced chicken meat and beef
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1045
downloads
Long-time low-temperature cooking of beef: three dominant time-temperature behaviours of sensory properties
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet