Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. 1995
  2. Udgivet

    Detection and quantification of phospholipid hydroperoxides in turkey meat extracts by planar chromatography

    Bruun-Jensen, L., Colarow, L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1995, I: Journal of Planar Chromatography. 8, s. 475-479 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 1996
  4. Udgivet

    Chemical changes in meat and meat products during storage, transportation and retail display: theoretical considerations

    Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, Meat quality and meat packaging. Taylor, S. A. . . A. . (red.). s. 169-181 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  5. Udgivet

    Cholesterol oxidation in a heterogeneous system initiated by water-soluble radicals

    Nielsen, J. H., Olsen, C. E. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Food Chemistry. 56, 1, s. 33-37 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Cholesterol oxidation in butter and dairy spread during storage

    Nielsen, J. H., Olsen, C. E., Jensen, C. E. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Journal of Dairy Research. 63, s. 159-167 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Cholesterol oxidation in feta cheese produced from high-temperature bleached and from non-bleached butteroil from bovine milk

    Nielsen, J. H., Olsen, C. E., Lyndon, J., Sørensen, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Journal of Dairy Research. 63, s. 615-621 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Effect of barrier film containing hydroxybenzophenone or titanium dioxide on light induced chemical changes in aquavit

    Refsgaard, H. H. F., Dalby, S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 29, s. 267-271 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Effect of high hydrostatic pressure on the enzymic hydrolysis of beta-lactoglobulin B by trypsin, thermolysin and pepsin

    Stapelfeldt, H., Hjort Petersen, P., Rotvig Kristiansen, K., Qvist, K. B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Journal of Dairy Research. 63, s. 111-118 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Glastilstande i levnedsmidler

    Bork Andersen, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Plus Proces. 3, s. 10-13 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  11. Udgivet

    High-pressure effects on oxidation of nitrosylmyoglobin

    Bruun-Jensen, L. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Meat Science. 44, 3, s. 145-149 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Højtryksbehandling som mejeriteknologisk proces

    Stapelfeldt, H. & Skibsted, Leif Horsfelt, 1996, I: Maelkeritidende. 5, s. 106-107 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...68 Næste

ID: 4230940