Søren Balling Engelsen
Professor
ORCID: 0000-0003-4124-4338
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2014
- Udgivet
Effect of dietary fat level on the gross fatty acid profile of pork backfat: Raman spectroscopic study
Berhe, D. T., Hviid, M. S., Engelsen, Søren Balling & Lametsch, Rene, 2014, Farm animal imaging: Kaposvár 2013. Maltin, C., Craigie, C. & Bünger, L. (red.). Quality Meat Scotland, s. 49-52 4 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4235410
Flest downloads
-
2546
downloads
Clasificación de vinos de la D.O.Ca. rioja empleando resonancia mangnética nuclear de protón y técnicas quimiométricas
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1628
downloads
How the energy evaluation method used in the geometry optimization step affect the quality of the subsequent QSAR/QSPR models
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1494
downloads
Method for prediction of lipoprotein content from NMR data
Publikation: Patent
Udgivet