Søren Balling Engelsen
Professor
- 1996
- Udgivet
Quantitative vibrational spectroscopy on pectins: prediction of the degree of esterification by chemometrics
Engelsen, Søren Balling & Nørgaard, L., 1996, Ikke angivet. Visser, J. & Voragen, A. G. J. (red.). Elsevier, s. 541-548 8 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- 1997
- Udgivet
Levnedsmiddelteknologiske applikationer baseret på spektroskopi og eksplorativ dataanalyse
Nørgaard, L. & Engelsen, Søren Balling, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 49 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Monitoring oil quality changes in a frying bath by comparative spectrometry
Engelsen, Søren Balling, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 107 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- 2001
- Udgivet
Comparison of PARAFAC, TUCKER3; slicing and multi exponential fitting for analysis of a time series of Low Field 1H NMR relaxation curves obtained from starch gels during retrogradation
Thygesen, L. G., Engelsen, Søren Balling & Blennow, Andreas, 2001.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
- Udgivet
Screening for variations in milk quality using NIR and ¹H NMR spectroscopy
Christensen, R., Viereck, Nanna, Engelsen, Søren Balling, Nielsen, J. H. & Lund-Nielsen, T., 2001. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- 2002
- Udgivet
The hydration of the amylopectin branch point A combined molecular dynamics and NMR study
Corzana, F., Motawie, Mohammed Saddik & Engelsen, Søren Balling, 2002.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
- 2003
- Udgivet
New multivariate sensors and data evaluation - possibilities and limitations
Engelsen, Søren Balling, 2003. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- Udgivet
Udvikling af on-line målinger af carrageenan pulveres sammensætning
Dyrby, M., Petersen, R. V., Larsen, J., Rudolf, B., Nørgaard, L. & Engelsen, Søren Balling, 2003. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
- 2004
- Udgivet
Lifestyle foods - investigation of ß-glucan enriched yoghurts
Mikkelsen, M. S., Thompson, C. S., Jespersen, Birthe P Møller & Engelsen, Søren Balling, 2004. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- 2005
- Udgivet
A comparative chemometric study using IR to quantify the degree of blockiness in pectins
Iepsen, H. W., Nørgaard, L., Larsen, J., Engelsen, Søren Balling & Viereck, N., 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 88 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
ID: 4235410
Flest downloads
-
2546
downloads
Clasificación de vinos de la D.O.Ca. rioja empleando resonancia mangnética nuclear de protón y técnicas quimiométricas
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1628
downloads
How the energy evaluation method used in the geometry optimization step affect the quality of the subsequent QSAR/QSPR models
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1494
downloads
Method for prediction of lipoprotein content from NMR data
Publikation: Patent
Udgivet