Richard Ipsen

Richard Ipsen

Professor

  • Mejeri, kød og planteproduktteknologi

    Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 25Fax: +45 35 33 31 90

  1. Udgivet

    Screening of probes for specific localisation of polysaccharides

    Arltoft, D. B., Madsen, F. & Ipsen, Richard, 2007, I: Food Hydrocolloids. 21, 7, s. 1062-1071 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Interactions between carrageenans and milk proteins: a microstructural and rheological study

    Arltoft, D. B., Ipsen, Richard, Madsen, F. & Vries, J. D., 2007, I: Biomacromolecules. 8, 2, s. 729-736 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Lowfat dairy products - microstructure, sensory properties and consumer perception

    Frøst, Michael Bom, Janhøj, T. & Ipsen, Richard, 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  4. Udgivet

    Infusion pasteurization of skim milk: effects of different time-temperature combinations

    Hougaard, Anni Bygvrå, Hammershøj, M. & Ipsen, Richard, 2007. 2 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  5. Udgivet

    Mælk og mejeriprodukter

    Ipsen, Richard, 2007, Fødevarer og Kvalitet: Råvarer og Forarbejdning. Justesen, L., Uebel, U. & Østergaard, K. (red.). København: Nyt Teknisk Forlag, s. 221-263 43 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  6. Udgivet

    Structural engineering of dairy products

    Ipsen, Richard, 2007. 2 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  7. Udgivet

    Self-assembly of partially hydrolysed a-lactalbumin

    Ipsen, Richard & Otte, Jeanette, 2007, I: Biotechnology Advances. 25, 6, s. 602-605 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Prediction of sensory properties of low-fat yoghurt and cream cheese from surface images

    Johansen, S. M. B., Laugesen, J. L., Janhøj, T., Ipsen, Richard & Frøst, Michael Bom, 2007, I: Food Quality and Preference. 19, 2, s. 232-246 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Observations of casein micelles in skim milk concentrate by transmission electron microscopy: research note

    Karlsson, A. O., Ipsen, Richard & Ardö, Ylva Margareta, 2007, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 40, 6, s. 1102-1107 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Rheological properties and microstructure during rennet induced coagulation of UF concentrated skim milk

    Karlsson, A. O., Ipsen, Richard & Ardö, Ylva Margareta, 2007, I: International Dairy Journal. 17, 6, s. 674-682 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4231815