Richard Ipsen
Professor
Mejeri, kød og planteproduktteknologi
Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0003-2658-414X
Emneord
- Forarbejdning af fødevarer - Mejeriteknologi
- Bioimaging - planter, dyr og mikroorganismer - Bioimaging
- Ingredienser i fødevarer - Mejeri ingredienser
- Mejeriprodukter - Mejeriprodukter, ost
- Proteiner - Valleprotein, alfa-lactalbumin, beta-lactoglobulin
- Syrnede mejeriprodukter
- Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet - Fremtidens fødevarer, fødevarekvalitet, kemometri
ID: 4231815
Flest downloads
-
1173
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
723
downloads
Cheese powder without emulsifying salt - processing parameters and stability
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
637
downloads
Emulsifying salt and Cheddar cheese age: functionality in cheese powder production
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet