Richard Ipsen
Professor
Mejeri, kød og planteproduktteknologi
Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577
1958 Frederiksberg C
- 2008
Phospholipase in cheese making
Ipsen, Richard (Oplægsholder)
11 nov. 2008 → 14 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Danish fruit vinegars: starting a high quality production
Ipsen, Richard (Oplægsholder)
3 nov. 2008 → 7 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Exopolysaccharides (EPS) in fermented dairy products
Ipsen, Richard (Oplægsholder)
3 nov. 2008 → 7 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Scandinavian fermented milk products: traditions and current research
Ipsen, Richard (Oplægsholder)
3 nov. 2008 → 7 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Technology of fermented dairy products
Ipsen, Richard (Oplægsholder)
3 nov. 2008 → 7 nov. 2008Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 2007
Kursus for AlfaLaval, Kolding
Ipsen, Richard (Arrangør)
30 okt. 2007Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Mejeriteknologi
Ipsen, Richard (Deltager)
9 okt. 2007 → 12 okt. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
The effect of interactions between casein micelles and polysaccharides on dairy product microstructure
Ipsen, Richard (Foredragsholder)
2 okt. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Kursus for AlfaLaval, Kolding
Ipsen, Richard (Arrangør)
24 sep. 2007Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Structural Engineering of Dairy Products
Ipsen, Richard (Foredragsholder)
19 sep. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4231815
Flest downloads
-
1173
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
723
downloads
Cheese powder without emulsifying salt - processing parameters and stability
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
637
downloads
Emulsifying salt and Cheddar cheese age: functionality in cheese powder production
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet