Richard Ipsen
Professor
Mejeri, kød og planteproduktteknologi
Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577
1958 Frederiksberg C
- Udgivet
Localising pectin in dairy products using direct immunostaining
Arltoft, D., Ipsen, Richard, Christensen, N. & Madsen, F., 2006, s. 41-51. 11 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Characterizing low ester pectin microstructure in model milk gels by direct immunostaining and CLSM
Arltoft, D. B., Madsen, F. & Ipsen, Richard, 2006, Ikke angivet. Fischer, P., Erni, P. & Windhab, E. J. (red.). Institute of Food Science and Nutrition, s. 91-95 5 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Exopolysaccharider og teksturegenskaber
Folkenberg, D. M., Skriver, A., Dejmek, P. & Ipsen, Richard, 2006, I: Maelkeritidende. 17, s. 388-390 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Interactions between EPS-producing Streptococcus thermophilus strains in mixed yoghurt cultures
Folkenberg, D. M., Dejmek, P., Skriver, A. & Ipsen, Richard, 2006, I: Journal of Dairy Research. 73, 4, s. 385-393 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Sensory and rheological screening of exopolysaccharide producing strains of bacterial yoghurt cultures
Folkenberg, D. M., Dejmek, P., Skriver, A., Guldager, H. S. & Ipsen, Richard, 2006, I: International Dairy Journal. 16, 2, s. 111-118 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Improving the foaming properties and heat stability of whey protein concentrates by phospolipase treatment
Havn, S. S., Ipsen, Richard, Nielsen, P. M. & Lilbæk, H. M., 2006, I: Milchwissenschaft. 61, 2, s. 188-191 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Mejeriingeniøruddannelsen & universitetsfusionerne
Ipsen, Richard, Christiansen, P. S. & Ardö, Ylva Margareta, 2006, I: Maelkeritidende. 119, 21, s. 514-515 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
The influence of different exopolysacchride producing bacterial strains on the functionality, microstructure and sensory perception of yoghurt
Ipsen, Richard, Folkenberg, D. M., Skriver, A. & Dejmek, P., 2006, Proceedings of the 4. International Symposium on Food Rheology and Structure. Fischer, P., Erni, P. & Windhab, E. J. (red.). Institute of Food Science and Nutrition, s. 589-590 2 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
The influence of pH after acidification and time of storage on the rheological properties of fermented milk with ACE-inhibitory activity
Ipsen, Richard, Nielsen, M. S., Otte, Jeanette & Skriver, A., 2006. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- Udgivet
Sensory and rheological characterization of low-fat stirred yogurt
Janhøj, T., Petersen, C. B., Frøst, Michael Bom & Ipsen, Richard, 2006, I: Journal of Texture Studies. 3, 37, s. 276-299 24 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4231815
Flest downloads
-
1240
downloads
Protease-induced gelation of unheated and heated whey proteins: Effects of pH, temperature, and concentrations of protein,enzyme and salts
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
748
downloads
Cheese powder without emulsifying salt - processing parameters and stability
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
657
downloads
Emulsifying salt and Cheddar cheese age: functionality in cheese powder production
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet